Gökhan Çarmıklı ile Siren Ertan, 2006’da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Rotterdam’da nikah masasına oturmuş, geçen yıl da boşanmıştı. Çift, karşılıklı anlaşarak, dostça ayrıldıklarını açıklamıştı.
İkili cephesinden son haber Gökhan Çarmıklı’dan geldi. Çarmıklı’nın, Bahar Tangır adlı bir güzelle yeni bir aşka yelken açtığı kulaktan kulağa konuşuluyordu ama aşkın ilk fotoğrafını Kelebek çekti.
Yenisi eskisinin aynısı
Kelebek muhabiri Deniz Boy’un Alaçatı sokaklarında görüntülediği sevgililer, flaşlar patlayınca şaşkınlıklarını gizleyemezken, dikkatlerden kaçmayan ayrıntı ise Bahar Tangır’ın Siren Ertan’a benzerliği oldu.
Hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...