Cansu Dere-Kenan İmirzalıoğlu aşkının, “Ezel”in setinde değil “Son Osmanlı Yandım Ali”nin şile’deki çekimlerinde başladığı iddia edildi.
İstanbul’a dönmek istemedi
* Kenan İmirzalıoğlu ile Cansu Dere’nin adı bir süredir birlikte anılıyor. “Ezel”in iki tutkulu aşığının dizi çekimleri sırasında yakınlaştığı konuşuluyor. Ancak iddialara göre ilk kıvılcım bu sete değil, iki yıl önce çekilen “Son Osmanlı Yandım Ali”nin Şile’deki setine düştü. Dere, kendi sahnesi olmadığı halde şile’de kalıyor, ikili her fırsatta bir araya geliyordu.
Çekimler bitti, onlar kaldı
* İddialara göre ikili çekimler bittikten sonra hemen İstanbul’a dönmedi, iki gün daha kaldı. Ancak bunu kimseye duyurmak istemediler. Çünkü Cansu Dere o dönem Cem Yılmaz’dan ayrı olsa da Kenan İmirzalıoğlu’nun hayatında Zeynep Beşerler vardı. O nedenle şehre taşınamayan aşk, “Ezel”le birlikte yeniden alevlendi. Üstelik şimdi koşullar ikisi için de uygun. Ne Dere ne de İmirzalıoğlu’nun hayatında biri var.
bugün
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...