E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Android kullananlara şok haber..! 

Google Play Store APK indirme ve güncelleme işlemlerini sizlerle paylaşıyoruz. Android cihazların vazgeçilmez programı olan Google Play Store üzerindeki uygulamaları mobil cihazınıza yüklemek için haberimizin detaylarına bakabilirsiniz. Play Srore APK yükleyerek en güncel oyunları oynayabilirsiniz.

23.08.2015 - 22:46
Android kullananlara şok haber..!

Google Play Store indirmek için gereken bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Android cihazların en çok kullanılan programlarından biri olan Play Store'da bulunan binlerce uygulama ve oyunu kolayca indirebilirsiniz. Google Play Store üzerinde bulunan uygulamaları ücretsiz ve ücretli seçenekler ile indirebilirsiniz. APK yüklemek ve güncelleme işlemlerini sizler için derledik. İşte tüm detaylar.

android işletim sistemi nedir 2

Google'ın yapmış olduğu bu mobil mağazadan yararlanabilmek için telefonunuzun internete bağlı olması gerekir, internete bağlı olan telefonunuzla mobil mağazaya girerek uygulama indirmeye ve vakit geçirmeye başlayabilirsiniz. Ayrıca şunu da söylemek istiyorum mağazadaki her uygulama ücretsiz değildir, bazı uygulamalar ücretlidir ve kredi kartınızla mağaza üzerinden ödeme yaparak ücretli uygulamaları da indirebilirsiniz. Uygulamaların yan tarafında yeşille yazılı olan bölgede uygulamanın ücretli veya da ücretsiz olduğu hakkında yazı yazmaktadır, buradan indirdiğiniz uygulamanın ücretli mi yoksa ücretsiz mi olduğunu anlayabilirsiniz.

Uygulamayı açtığınızda üst bölümde 4 ana bölüm bulunmaktadır bunlar; uygulamalar, oyunlar, kitaplıklar, gazetecilik. Bu bölümlerden indirmek istediğiniz hangisiyse onu seçerek inceleme yapabilirsiniz. Ayrıca uygulamada size yardımcı olabilmek için ve sizi aydınlatabilmek için bazı bölümler vardır bunlardan bazıları; en çok ziyaret edilenler, en popülerler, yeni ve güncellenmiş olanlar gibi. Bu bölümlerden de aradığınız uygulamayı veya istediğiniz uygulamayı daha rahat bir şekilde bulabilir ve daha güvenilir ve hızlı bir şekilde indirebilirsiniz. Tamamen siz kullanıcılar için tasarlanmış olan bu mağazayı gezmek artık sizin elinizde.

Google Hesabı Açma

Gmail hesabınız aynı zamanda Google Hesabınızdır. YouTube, Google+, Google Play ve Google Drive gibi diğer Google ürünlerini kullanmak için aynı Gmail kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanabilirsiniz.

Bir Google Hesabı, tek bir kullanıcı adı ve şifreyle Gmail, Google+, YouTube ve diğer pek çok Google ürününe erişmenizi sağlar. Google Hesabı ile birlikte bir de Gmail adresi ve Google+ Profili verilir. Bunlar, Google genelinde daha zengin ve kişisel bir deneyim yaşamanıza yardımcı olur.

Google Hesabı oluşturmak için https://accounts.google.com/signup sayfasına gidin.

Ayrıca herhangi bir Google oturum açma sayfasının ortasındaki oturum açma kutusunun altında bulunan Hesap oluşturun bağlantısını tıklamanız da yeterlidir.

Whatsapp Kullanımı İçin Neler Gereklidir?

Whatsapp kullanabilmeniz için gereken tek şey “internet”. Hattınıza tanımlı bir mobil internet paketi ya da bağlanabileceğiniz bir kablosuz ağ whatsapp kullanmaya başlamak için yeterli.

İnternete bağlanabildiğiniz her yerden sevdiğiniz insanlarla yazışabilir, onlara video ve fotoğraf gönderebilirsiniz. Hatta son özellikleriyle birlikte sesli kısa mesajlar da yollayabilirsiniz. Bunlar için tek şartsa görüşmek istediğiniz kişinin de bir whatsapp kullanıcısı olması.

WhatsApp, aldığı güncellemeyle sesli arama işlevini daha da iyi bir hale getirdi. Güncellemeler, şimdilik sadece Android'li cihazları ilgilendiriyor ve henüz Google Play Store üzerinden sunulmuyor.

Yeni eklenen özellik sayesinde sesli görüşmeler sırasında harcanan veri miktarını azaltmanız mümkün oluyor. Kullanabileceği mobil veri miktarı kısıtlı olan kullanıcılar, bu yeni özellik sayesinde kotayı aşma endişesi duymadan, daha rahat konuşabilecekler. Yapılan ilk denemeler, düşük veri tüketimi modu etkinken ses kalitesinde önemli bir kaybın yaşanmadığını söylüyor.

Telefonlarınıza yükleyebileceğiniz ve anlık olarak dünyanın her yerinde iletişime geçebileceğiniz Whatsapp indir programı sayesinde artık iletişime geçmek internet ile çok daha kolay. Birçok özelliği bünyesinde barındırması ile dikkat çeken Whatsapp geçtiğimiz aylarda yeni bir güncelleme yayınladı. Sizde whatsapp indirmek için hmen şimdi haberimizin devamını okuyun. Bu progrmaı indirerek online iletişime geçebilir ve smile kutucukları ile duygularınızı belli edebilirsiniz .

Bu güncelleme ile birlikte artık Web üzerinden de mesaj gönderebilecek ve arama yapabilecektiniz. Bir süre ertelenen bu yenilik artık aktif oldu. Sizde bu güncelleştirme ile birlikte artık telefon ve bilgisayar üzerinden mesaj gönderebileceksiniz.

http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-5-7-6-android-apk-download/

İşte Google Play APK indirme ve güncelleme işlemleri.

1- Play Store'un en güncel sürümünü indirin.

2- İndirdiğiniz .apk uzantılı dosyayı telefon hafızasına atın. Dahili depolama ya da microSD kart fark etmez. APK dosyasını attığınız klasörü bilmeniz yeterli.

3- Yükleme işlemine geçmeden önce telefonunuzda "Ayarlar> Güvenlik> Bilinmeyen Kaynaklar" seçeneğini aktif hale getirin.

4- Play Store'a ait APK dosyasını yükleyebilmeniz için cihazınızda herhangi bir dosya yöneticisinin (Dosyalarım) bulunması

gerekiyor. Neredeyse tüm Android üreticileri sistem içerisinde kendi dosya yöneticilerine yer vermektedir.

5- Dosyalarım içerisinde bulunan "com.android.vending-5.2.12-80321200-minAPI9.apk" dosyasını seçin ve yükleme işlemini başlatın. Yükleme işlemi birkaç saniye sürecek. Artık en güncel Play Store'a sahipsiniz.

yeni şafak

ETİKETLER:
android , Google Play , google , apk
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Pratik kadınlar'dan internet sitesi

Gaziantep'te farklı meslek gruplarından girişimci kadınların kurdukları ...

Xperia Z5 in Tasarım Sızdırıldı
Sony'nin sıradaki üst seviye telefon modelleri olması beklenen Xperia ...
Metrobüs oyunu İOS'a geldi
Yaz aylarının başlarında Android platformu için yayınlanan Metrobüs: Race ...
 
Bilim adamları laboratuvarda insan beyni üretti
Ohio State Üniversitesi'nden Rene Anand, laboratuvar ortamında 5 haftalık ...
Sony'nin yeni Compact modelin çıkış tarihi ve özellikleri
Sony'nin yeni Compact modelin çıkış tarihi ve özellikleri açıklandı. Xperia ...
'Metrobüs' Race in Istanbul App Store'da
Metrobüs Race in İstanbul oyunu olağanüstü 3D grafikler, Boğaz Köprüsü ...
 
HTC One M Artık Tamamen Tarihe Gömüldü!
Amiral gemisi olan HTC One M artık tamamen tarih oldu. Son 3 yıldır One ...
Sony Xperia Z5’in ilk fotoğrafı ortaya çıktı!
IFA 2015 yaklaşırken markaların yeni modellerine dair ilk görüntüler gelmeye ...
Uzay asansörünün patenti alındı!
Uzay taşımacılığında çığır açacak bir proje için düğmeye basan Kanada ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Tehdit
sanayi
Sosyal Medya
İstanbul Başakşehir
haberler
burçin terzioğlu
emrah yılmaz
Maden Ocakları
Şota Arveladze