E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Altın fiyatları ne kadar oldu? 

Yeni hafta başlangıcı ile birlikte merak edilen konulardan biri de altın fiyatları oluyor. Altın fiyatları düştü. 20 Haziran 2016 yani pazartesi itibariyle İstanbul Kapalıçarşı'da 119,85 liradan alınan 24 Ayar Külçe Altının gramı 119,90 liradan işlem görmekte.

20.06.2016 - 11:15
Altın fiyatları ne kadar oldu?

20 Haziran 2016 bugün Altın Fiyatları: İstanbul Kapalıçarşı'da 119,85 liradan alınan 24 Ayar Külçe Altının gramı 119,90 liradan, 805,00 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira 815,00 liradan, 111,14 liradan alınan 22 Ayar Bileziğin gramı 111,23 liradan, 804,27 liradan alınan Lira (Tam) Ziynet 824,45 liradan, 388,73 liradan alınan Yarım Ziynet 398,81 liradan, 194,97 liradan alınan Çeyrek Ziynet 199,40 liradan satılıyor. 

GEÇEN HAFTA ALTIN KAÇLA KAPATTI?

İstanbul Kapalıçarşı'da 123 liradan alınan 24 Ayar Külçe Altının gramı 123,20 liradan, 812 liradan alınan Cumhuriyet Ata Lira 822 liradan, 112 liradan alınan 22 Ayar Bileziğin gramı 117 liradan, 797 liradan alınan Lira (Tam) Ziynet 807 liradan, 393 liradan alınan Yarım Ziynet 403 liradan, 196 liradan alınan Çeyrek Ziynet 201 liradan satılıyor.

Altının gram fiyatı geçen hafta tarihi zirvesine çıktı

Hatırlarsanız, altının gram fiyatı 123,9 lira ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkmıştı. Kapalıçarşı'da çeyrek altın 203 lira, Cumhuriyet altını ise 828 liradan alıcısını bulmuştu.

Altının gram fiyatı, ABD Merkez Bankasının (Fed) kararları sonrasında yükselişe geçen ons fiyatı ve dolar kurundaki değerlenme ile yüzde 2'ye yakın artarak 123,9 liraya çıktı ve tarihi zirvesini gördü.

Fed, dün beklentiler doğrultusunda faizlerde değişiklik yapmazken 2016 ve 2017 yılına ilişkin büyüme beklentilerinin aşağı yönlü revize edilmesi ve Başkan Janet Yellen'ın Brexit riskine dikkati çekmesi, altının ons fiyatının hızlı bir şekilde yükselişe geçmesine neden oldu.

Dün 1.290 dolar seviyelerinde seyreden ons altın, FED sonrası başlayan yükselişini bugün de sürdürerek 1.313,66 dolar ile 15 Ağustos 2014 tarihinden bu yana gördüğü en yüksek seviyeye ulaştı. Gram altın ise tarihi zirvesini görmesinin ardından saat 10.20 itibarıyla 123,5 liradan işlem görüyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatlarında yaşanan yükselişlerin kalıcı olmayabileceğine dikkati çekerek, gram fiyatında 120 lira, ons fiyatında 1.300 dolar seviyelerinin üzerinde satışların etkisini artırabileceği öngörüsünde bulundu.
Milliyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emekliye Temmuz müjdesi!
Temmuz ayında 11 milyon emeklinin maaşı artacak. Memur emeklileri yüzde ...
Trafik sigortasında indirim yolda!
Sigorta şirketleri trafik sigortasından son 10 yılda 7 milyar lira zarar ...
Çok sayıda ülkeyi geride bıraktı
İşsizlik sigortası fonu, Mart 2002-Mayıs 2016 arasında biriken 96 milyar ...
 
Bunu yapana devletten 250 bin TL
Geliştirilen yerli ürünlerle son dönemde yıldızı parlayan ve önemli bir ...
Naci Ağbal'dan taşeron işçilere müjde
Taşeron işçiler hakkında müjdeli haber maliye bakanı Naci Ağbal'dan geldi. ...
Türkiye’ye sadece 6 adet gelecek
Ferrari’nin katlanabilir metal tavanıyla dikkatleri üzerine çeken en yeni ...
 
Borsa günü yükselişle tamamladı!
Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi, günü yüzde 1,02 yükselişle 75.430,53 puandan tamamladı.
İthal mayoya 36 milyon dolar!
Türkiye geçen yıl 28,2 milyon dolarlık mayo ihracat etti, 35,9 milyon ...
Türkiye gaz ithalatında kaçıncı?
Türkiye geçen yıl Avrupa ülkeleri arasında en fazla sıvılaştırılmış doğalgaz ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
abd
TÜİK
Almanya
Gurbangulı Berdimuhamedov
ygs sonuçları
CEV Şampiyonlar Ligi
ütopya
BBP
burçin terzioğlu