ABD Savunma Bakanı Ashton Carter’ın iki günlük ziyaretinde Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani Ahmedzai ve İcra Heyeti Başkanı Dr. Abudllah Abdullah’ın yanı sıra Afganistan’da bulunan Amerikalı komutanlarla görüşmesi bekleniyor.
Savunma bakanlığı görevine Salı günü başlayan Carter, ilk yurtdışı ziyaretini için Kabil'e gelirken gazetecilere yaptığı açıklamada, "Afganistan'da kalıcı başarı peşindeyiz." dedi. Ashton Carter, Başkan Barack Obama'ya yapacağı tavsiyeleri şekillendirmek için Afganistan'daki durumu yerinde görmek istediğini söyledi.
cihan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...