Yaşanan şike depreminin yankları sürüyor. 31 ismin tutukluluğu Metris Cezaevi'nde devam ederken, Eskişehispor eski teknik direktörü Bülent Uygun'un babası Fikret Uygun, Bugün'e çarpıcı açıklamarda bulundu. 2010-11 sezonunu kastederek "Böyle temiz bir lig görmedim" diyen Fikret Uygun, "Maçların hepsi kıran kırana geçti. Bunu herkesin takip ettiğine eminim" ifadelerini kullandı.
Birbirlerini tanıyorlar
Baba Uygun, oğlunun cezaevinde sıkıntı çekmediğini de şu sözlerle anlatıyor: "İçeridekilerle arkadaş zaten. Mesela Cemil Turan ağabeyi var. Örneğin Tayfur Havutçu ile futbolculuk döneminden tanışıyorlar. Birbirlerini tanıyan bir topluluk var." dedi.
FANATİK
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...