E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Canan Sezgin

ZAMANI GELDİ!
21 Mayıs 2024 Salı

 

Bu ay gökyüzünde iki önemli kavuşum var 

Venüs – Uranüs kavuşumu ve Güneş – Jüpiter kavuşumu...

Aşk, para, bolluk, bereket geliyor. Bu kavuşumlarla hayatlarınızda beklenmeyeni bekleyin. Uzun zamandır istediğiniz, hayal ettiğiniz konuların küçük hamlelerle gerçekleştiğine şahit olacaksınız.

 

Özellikle doğum haritalarınızda 22-28 derece arası boğa burcu hangi evinizdeyse o konularda şifa, mutluluk, huzur, aşk ve bereket enerjisi aktif oluyor.

Yeni ilişkiler, ruh eşini bulmak ve gelir artışı söz konusu ama en çok aşk ve parayı bekleyin. Hatta sadece beklemeyin, adım atın, gidin ve hakkınız olanı alın.

Mis gibi günler geldi,

Artık “Fırtınalara değil gökkuşağına odaklanabilirsiniz..”  

 

Ve bu hafta neler olacak diyorsanız,

Yükselen burcunuza göre okumayı unutmayın:

 

KOÇ:

Sevgili koç burçları, bu ayın ikinci yarısında şansınız artıyor. 23 mayıs dolunayında eğitim, yayıncılık, yurt dışı işlerinizle ilgili önemli adımlar atabilirsiniz. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. İletişim alanınızda bulunan Jüpiter yazmak, konuşmak, sosyal medya gibi konularda size bolluk bereket sunacak. Güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size ilişkiler, güvence sağlama, finansal konular üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek.

BOĞA:

Sevgili boğa burçları, 23 mayıs dolunayında ortak para kaynakları konusunda riske girmemeniz gerekiyor. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Finansal anlamda şanslı bir dönem yaşayacaksınız. Ayrıca kilo vermeye başlayabilirsiniz. Güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size karakter, dış görünüş, ilişkiler, ortaklıklar gibi konular üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek. Bu ay kendinize zaman ayırmanız gerekiyor.

İKİZLER:

Sevgili ikizler burçları,  23 mayıs dolunayında ilişkiler ve evlilik konularında başlangıçlar ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Değişim için uygun zamandasınız. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Dış görünümünüzde değişiklikler yapabilirsiniz. Kişisel gelişim konularına odaklanabilirsiniz. Bu ay inzivaya çekilme ve yalnız kalma ihtiyacı duyabilirsiniz. Güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size bilinçaltı, sezgiler, ruhsal sağlık konuları üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek.

YENGEÇ:

Sevgili yengeç burçları, 23 mayıs dolunayında mesleki konularda sorunlara çözüm odaklı yaklaşın. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Yaşamınızda gizli saklı kalmış olayları görmenizi sağlayacak. Güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size sosyal çevre, hayalleriniz ve umutlarınız gibi konular üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek. Hedeflerinize ulaşmanıza çok az kalmışken sakın vazgeçmeyin. Bu ay sosyal çevreniz hareketli, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

ASLAN:

Sevgili aslan burçları, 23 mayıs dolunayında aşk, sanat, eğlence, çocuklarınızla ilgili yarım kalan işlerinizi tamamlayın. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Çevrenizdeki insanlara yardım edebilirsiniz. Mayıs ayında olan güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size kariyer ve otorite figürleri gibi konular üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek. Yıllardır beklediğiniz mesleki değişimler için başlangıç zamanı. Bu ay kariyerinizde zirveye doğru yol alıyorsunuz.

BAŞAK:

Sevgili başak burçları, 23 mayıs dolunayında tadilat, taşınma ve ailevi konularla ilgileneceksiniz. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Kariyeriniz açısından terfi zamanı. Değişimleri kariyerinizle ilgili alanda yaşayacaksınız. Bu ay filozofik bir bakış açısıyla olaylara yaklaşacaksınız. Güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size yurt dışı işleriniz, eğitim almak vermek, uzak yerlere seyahat etmek gibi konular üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek.

TERAZİ:

Sevgili terazi burçları, 23 mayıs dolunayında iletişim kurarken dikkatli konuşmaya özen gösterin. En son söylenecek cümleleri baştan söylemeyin. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Uzun seyahatler stresten uzak kalmanızı sağlayacak. Planladığınız yolculukları gerçekleştirin. Mayıs ayındaki Güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size miras, partnerinizin parası gibi konular üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek. Bu ay ayrıca sezgilerinize güvenin.

AKREP:

Sevgili akrep burçları, 23 mayıs dolunayında parasal konularda çıkış yolu bulacaksınız, fırsatları değerlendirin. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Ortak para kaynakları açısından bolluk bereket zamanı geliyor. Mayıs ayında olacak Güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar gibi konular üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek. Güzel giden ilişkilerinizi kaos ortamına çekmeyin.  Bu ay iletişim şeklinize özen gösterin.

YAY:

Sevgili yay burçları,  23 mayıs dolunayında estetik işlemler yaptırmayın. Bir hafta sonrasına erteleyin. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. İlişkiler ve evlilik alanında hangi enerjide olursanız o enerji büyüyecek. Pozitif olmaya dikkat edin. Bu ay mesleki anlamda aktif olacaksınız. Mayıs ayında olacak Güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size meslek, evcil hayvanınız, yanınızda çalıştırdığınız insanlar, hizmet sektörü ve sağlık gibi konular üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek.

OĞLAK:

Sevgili oğlak burçları, 23 mayıs dolunayında yalnız kalmak isteyebilirsiniz. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Mesleki alanda önemli girişimlerde bulunabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor. Mayıs ayında olacak Güneş – jüpiter ve venüs – uranüs kavuşumları size aşk, sanat, çocuklar, eğlence, hobileriniz gibi konular üzerinden hayatınıza önemli gelişmeler getirecek. Sanatsal konularda daha önce yapılmamış işler yapabilirsiniz. Bu ay eğlenceli zamanlar sizi bekliyor.

KOVA:

Sevgili kova burçları, 23 mayıs dolunayında umut ettiğiniz konularda beklentileriniz gerçekleşebilir. Çevrenizdeki insanlardan destek alabilirsiniz. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Sanatsal konularda ve ilişkilerinizde daha yapıcı olmaya çalışın. Bir hobinizden para kazanabilirsiniz. Sürekli düşündüğünüz ve hayata geçirmek istediğiniz konularda adım atma zamanınız geldi. Siz zodyağın dahi çocuklarısınız harekete geçin. Bu ay eviniz, yuvanızla ilgileneceksiniz.

BALIK:

Sevgili balık burçları, 23 mayıs dolunayında kariyeriniz açısından çok önemli bir süreç olacak. 26 mayısta Jüpiter ikizler burcuna geçiş yapıyor. Ailenizle ilgili adaletli davranmanız gereken bir döneme giriş yapıyorsunuz. Taşınma, tadilat gibi süreçler yaşayabilirsiniz. Mesleki anlamda önemli kararlar almanız gereken bir dönem. En ince ayrıntıları dahi hesaplayın. Bu ay iletişim kurduğunuz insanlara karşı empati yapmanız gerekiyor.

E-posta   Facebook   Twitter     Yazdır   Önceki sayfa   Sayfa başına git  
Bu yazı 9176 defa okunmuştur.
YAZARIN DİĞER YAZILARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İstanbul
MHP
barcelona
Eczacıbaşı
ygs 2015
Almazbek Atambayev
GİB
Faruk Bal
Ahal