Kanada Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Amy Mills, ismini açıklamadığı Kanada ordusunda 4,5 yıl görev yapan eski bir askerin, Irak’ın yasak bölgelerinden birinde tutuklandığını kaydetti.
Eski askerin, terör örgütü DAEŞ’e karşı mücadele ettiği ileri sürülen YPG’ye katıldığını duyuran Mills, Irak’ın, yabancı gönüllülerin topraklarında savaşmasını izin vermediğini ve Kanada vatandaşı eski askerin de bu nedenle tutuklandığını ifade etti.
AA
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...