Türkiye Sanayicileri ve İşadamları Konfederasyonu (TUSKON) Genel Başkanı Rızanur Meral, "piyasada haksızrekabete yol açan, ucuz, ama kalitesiz özelliği ile de tüketiciyi yanıltan Çinmallarının miyadının dolduğunu" belirterek, "Artık insanlar Türk malı istiyor" dedi.
"TÜRK MALI YOK MU?"
Meral, bir açılış törenine katılmak üzere geldiği Osmaniye'de, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türk mallarının imajının dünyada artmaya başladığını, insanların Çin malı almak istemediğini, "Türk malı yok mu?" diye sorduğunu, buna paralel olarak ihracata yönelik büyümenin de hız kazanacağını kaydetti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...