E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Trabzonspor'a Şok İddia! 

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği Başkanı İsmail Tepecik, ile derneğin 10 üyesi, Şike davası sanıklarından Trabzonspor Başkanı Sadri Şener Asbaşkan Nevzat Şakar ve Trabzonspor Yönetim Kurulu üyesi Temel Tarık Kazancıoğlu hakkkında ''suç örgütü kurmak ve yönetmek, üye olmak'' ve ''nitelikli dolandırıcılık'' iddiasıyla suç duyurusunda bulundular.

17.04.2012 - 19:51
Trabzonspor a Şok İddia!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na avukatların ayrı ayrı sunduğu dilekçede, Trabzonspor Kulübü yöneticileri Şener, Şakar ve Kazancıoğlu'nun Spor Toto Teşkilatı'ndan Karadeniz Yaz Ouyunları tesis yapımı için alınan 6 trilyon 352 milyarın 5 trilyonunun (tl) şike davası ek klasörlerinde yer alan iletişim tespit tutanaklarında Trabzon'a usülsüz aktarıldığı yönündeki beyanlar nedeniyle, söz konusu paranın nerede harcandığı, paranın şike yapmak veya teşvik primi vermek faaliyetlerinde kullanılıp kullanılmadığı ve şikayet dilekçesinde adı geçen yöneticilerin tesis için alınan parayı zimmetine geçirip geçirmediği hususlarının araştırılması talep edildi.

Dilekçede Şike davası ek delil klasörlerinde geçtiği iddia edilen '6 trilyon küsürlük birşey çıkardık. Sordum uşaklara ki bunu neye bitirir,1 trilyona bitiririz diyorlar. Tabi tabi biz onu biraz daha süsleriz. Aramızda kalsın 1 trilyonu harcayacağız oraya, 5'i kalacak kulübe' ifadelerine de yer verildi. Dilekçe şu ifadelerle devam etti: "Trabzonspor Kulübünün tesis yapımı için Spor Toto teşkilatından kulübün eski başkanı Faruk Özak'ın da desteğiyle 6 trilyon 352 milyar para alndığı, iletişim tespit tutanaklarındaki beyanlar dikkate alındığında tesis yapımı için alınan paranın usulsüz şekilde kullanıldığı, bu şekilde hareket eden şüphelilerin dernek statüsündeki Trabzonspor'u aracı kullanarak kamu kurumu ve kuruluşu niteliğinde olan Spor Toto Teşkilatını dolandırmak suretiyle zarara uğrattığı, şüphelilerden Nevzat Şakar ile Sadri Şener'in 2010-2011 sezonu Süper Toto Liginde Fenerbahçe aleyhine olacak şekilde Fenerbahçe-Ankaragücü ve Sivasspor-Fenerbahçe müsabakalarında teşvik primi verme faaliyetlerinden sanık olarak yargılandıkları hususu da dikkate alındığında kulüpte kalan ve tesis yapımı için harcanmayan 5 trilyon civarındaki paranın şike ve teşvik faaliyetlerinde kullanılıp kullanılmadığının araştırılması gerekmektedir"

Dilekçe, "Şüphelilerin kulübe aktarılan paranın amacına uygun olarak kullanmadıklarını itiraf eden iletişim kayıtları da dikkate alınarak, kulüp hesapları üzerinde inceleme yapılarak muhasebe kayıtlarında da usulsüz olup olmadığı hususunun araştırlmasını talep ediyorum" ifadesiyle son buldu.

 

vatan

YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
teyze 18 Nisan 2012 Çarşamba 13:37

300 milyarı SÖZDE CİNCİ ÜFÜRÜKÇÜ Hocaya ayırmıştık dedikleri gibi(savcı da neden bu büyü parasına İNANDI!! o da ayrı konu)5-6 trilyonada bir kılıf uydurulmuştur.

Yorumu oyla      18      10  
Misafir 18 Nisan 2012 Çarşamba 00:15

Şampiyonluk kupasının gideceğini anladılarda, şaşırıp suya tersden dalmaya başladılar...

Yorumu oyla      19      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Avcı Şaşırttı:
A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Final Şampiyonluk ...
Flaş Gelişme:
Belözoğlu, Zokora ile yaşadıkları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi
A Milli Futbol Takımı'na Yeni Forma
A Milli Futbol Takımı'nın iç saha maçlarında giyeceği forma yenilendi
 
Beşiktaş'ta Şok Gelişme
Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş'ta üç isim kadro dışı bırakıldı.
Beşiktaş`da Şok:
Galatasaray yenilgisinin üzüntüsünü yaşayan Beşiktaş'ta şok gelişme!
Dilmen Cevap Verdi:
Dilmen, Emre Belözoğlu'nun "Rıdvan Dilmen bana çantamı toplayıp gitmemi ...
 
Resmi Site Şoku!
Trabzonspor resmi internet sitesi Fenerbahçe'nin 61. dakikada Sow'un gol ...
Cimbom İçin Farketmez!
34 haftalık maratona imzasını atan Fatih Terim ve öğrencileri, Süper Final'e ...
İnönü'de 11'ler Belli Oldu
Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Cumartesi günü yağmur nedeniyle iptal ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
beşiktaş
Haber
Cüneyt Çakır
seçim
Numan Kurtulmuş
Ersun Yanal
ROMA
Duygun Yarsuvat
karadeniz