Toptan, Afyon Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'ı ziyareti sırasında, Türkiye'nin ciddi şekilde terörle mücadele etmek zorunda kalan ülkelerin başında geldiğini hatırlatarak, teröre karşı şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yapılması gereken her şeyin yapılacağını söyledi.
"Türkiye olarak terörle boğuşuyoruz, belli ki bir süre daha boğuşacağız. Terörle mücadele çok kolay değildir" diyen Köksal Toptan, terörün küresel bir tehdit olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Terörün ne zaman kimin kapısını çalacağı bilinmez. Şu anda biz ciddi şekilde terörle mücadele etmek zorunda kalan ülkelerin başında gelmekteyiz. Şunu da biliyoruz, başkaları tarafından desteklenmezse, lojistik destek sağlanmazsa, istihbarat ve psikolojik destek sağlanmazsa terör örgütlerinin büyümesi ve gücünü koruması mümkün değildir. Bizim uğraştığımız terörün böyle bir boyutunun olduğunu da biliyoruz. Bu nedenle sorumlu olanlara sorumluluklarını yerine getirmeleri için sık sık çağrı yapıyoruz. Ancak şu bilinmelidir ki Türkiye terörde güvenlik boyutu itibariyle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yapılması gereken her şeyi yapacaktır. Bunda Türkiye'nin bir zafiyet göstermesi mümkün değildir."
Bugün TBMM'de Türk Silahlı Kuvvetlerinin yurt dışına gönderilmesine dair tezkerenin müzakeresi ve oylamasının yapılacağını hatırlatan Toptan, TBMM'nin bu konuda çok duyarlı, dikkatli ve sorumluluğunun bilinci içinde olduğunu söyledi.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...