E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

TEDAŞ da Bunu Yaparsa, Vatandaş? Kendi Lojmanında Kaçak Elektirik!

Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'de skandal! Kuruma ait lojmanın 'kaçak elektrik' kullandığı ortaya çıktı. Sokaktaki elektrik direğine 'kanca' atan lojman sakinleri, apartman elektriğini bedavaya getiriyor

12.05.2009 - 07:28
TEDAŞ da Bunu Yaparsa, Vatandaş?

Adana'da yaptığı çalışmalarla kaçak elektrik kullanımını yüzde 9.78'e düşürmekle 'övünen' Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (TEDAŞ) personelinin oturduğu lojmana 'kaçak elektrik' çekildiği ortaya çıktı!
Kısa adı 'TEDAŞ' olan Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş.'ye bağlı Adana Bölge Müdürlüğü, bir yandan sorumluluk sahalarındaki kaçak elektrik kullanımını düşürmekle gururlanırken, diğer yandan kendi lojmanlarına kaçak elektrik veriyor.
Lojmanın bulunduğu sokaktaki elektrik direğine 'kanca' atılarak çekilen kabloyla, apartmanın asansör, merdiven ve çevre aydınlatması 'bedavaya' getiriliyor.

2007'DEN BERİ 'BELEŞ'
TEDAŞ'ın Yurt Mahallesi'nde bulunan lojmanlarında oturan bir apartman sakini, 'Birer projektör gücündeki aydınlatma lambaları, akşam saat 18.00'den sabah saat 08.00'e kadar yanıyor. Apartman içindeki lambalar ve asansör  bilinçsizce kullanılıyor. Kabloları 2007'de çektiler. Bazılarının evlerindeki elektriği de kaçak kullandıklarından şüpheleniyorum. Bana aylık             60 TL'nin altında fatura gelmezken, bazılarına 10-15 TL arasında gidiyor' şeklinde konuştu.
TEDAŞ Adana Bölge Müdürü Mahmut Nimet Dalkır, geçen yıl verdiği bir brifingde, kaçak elektrik kullanımına karşı üstün bir mücadele verdiklerini, başarılı çalışmaları neticesinde önemli mesafeler kat- ederek, kaçak kullanım oranını, yüzde 9.78'e düşürmenin haklı gururunu yaşadıklarını dile getirmişti.

Kaçakla Mücadele Sorumlusu bile bu lojmanda oturuyor
SKANDALI, AKŞAM muhabirinden öğrenen TEDAŞ Adana Bölge Müdürü Mahmut Nimet Dalkır, 'Gerekli birimlere talimat verdim. Arkadaşlar herhangi bir yasadışı durum varsa gerekeni yapacak. Soruşturma başlattık' dedi. Öte yandan TEDAŞ Adana İl Müdürü ve aynı zamanda Kaçak ve Kaçakla Mücadele Bölge Sorumlusu Yusuf Ziya Karataş'ın da kaçak elektrik çekilen lojmanda oturduğu öğrenildi. Karataş, kaçak elektrik kullanımını tespit ettiklerini ve gerekli işlemleri başlattıklarını belirterek, 'Usulsüzlük var. Konuyla ilgili soruşturmayı en kısa zamanda başlatacağım. Çevre aydınlatmasını sağlamak için bir kaçak hat çekilmiş' dedi.(akşam)

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kriz Bitiyor mu Yoksa?
II. Uluslararası İstanbul Moda, Tekstil & Hazır Giyim Konferansı'nda iyi ...
Nabucco'da Sona Gelindi
İngiliz The Guardian gazetesi, Nabucco projesine ilişkin "çığır açacak" ...
Ergün'den Sanayi Üretiminde İyi Haber
Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, bugün açıklanan kapasite kullanım ...
 
MB: İkinci Yarıda Toparlanma Olabilir
Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Burhan Göklemez, 2009 yılı boyunca ölçülü ...
Petrol Fiyatları Geriledi
Uluslararası piyasada ham petrolün fiyatında 1 dolardan fazla gerileme görüldü.
Kart Sahipleri Dolandırıcılara DİKKAT
Yargıtay kart sahiplerini zor durumda bırakacak bir karar verdi ve ATM ...
 
Turkcell'in İşlem Sırası Açıldı
Turkcell'in işlem sırasının şirketten beklenen haberin gelmesi ve duyurulması ...
PİYASALARDA BUGÜN:
İMKB Bileşik Endeksi birinci seansta, dün ikinci seans kapanışına göre ...
Kapasite Kullanımında İyi Haber
Nisan ayında kapasite kullanım oranı yüzde 66.8 oldu. Kapasite kullanım ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
süper lig
Sağlık
Gökhan Töre
Recep Tayyip Erdoğan
MHP
PETROL
Volero
Kızılyıldız
Çankaya Köşkü