Talabani, Dokan kasabasında, ABD'nin Irak Büyükelçisi Ryan Crocker, Irak Bölgesel Kürt Hükümeti Başbakanı Neçirvan Barzani ve El-Irakiye Bloku Başkanı İyad Allavi'nin katıldığı zirve toplantısı sonrası bir basın toplantısı düzenledi.
Kendisine bağlı internet sitesi Pukmedia"nın haberine göre Talabani, bir gazetecinin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt'ın, “Ben Talabani"nin internet sitesini ciddiye alır mıyım? Onlar terörist Ben bir asker olarak teröristleri muhatap almam” sözlerinin hatırlatılması üzerine, "Ben böyle bir haber duymadım, eğer böyle bir şey söylemişse yanıt vereceğim" dedi.
“BÜYÜKANIT NE DEMİŞTİ?”
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt, 30 Ağustos resepsiyonunda kendisine, Talabani"ye bağlı internet sitesinde ortaya atılan “Ordu PKK"ya karşı kimyasal silah kullandı” iddiasının hatırlatılması üzerine bu iddiaların “palavra” olduğunu söylemişti.
Büyükanıt, “Ben Talabani"nin internet sitesini ciddiye alır mıyım? Onlar terörist. Ben bir asker olarak teröristleri muhatap almam” demişti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...