Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, sezonun ilk yarısında 23 futbolcusuna şans tanıdı. Fenerbahçe'nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel, 17 maçın tamamına ilk 11'de başladı ve doksanar dakika forma giyerek, toplamda bin 530 dakika sahada kaldı.
Volkan Demirel, Porto'dan sezon başında kiralanan ve 12 yıl sonra sarı-lacivertlilerin ilk yabancı kaleci transferi olan Fabiano Ribeiro'ya ilk yarıda formayı kaptırmadı.
-Demirel'i, Mehmet Topal takip etti
Sarı-lacivertlilerin Volkan Demirel'den sonra en istikrarlı futbolcusu Mehmet Topal oldu. Milli futbolcu, sezonun ilk haftasında Eskişehirspor karşısında maça yedek kulübesinden dahil olurken, daha sonra oynadığı 16 maçta da doksanar dakika görev aldı. Portekizli teknik adamın vazgeçilmezlerinden olan tecrübeli ön libero, bin 468 dakika mücadele etti.
Sarı-lacivertlilerde Volkan ve Mehmet Topal'ı, Simon Kjaer, Luis Nani ve Josef de Souza takip etti.
-En az Mehmet Topuz ve Uygar Mert Zeybek oynadı
Sarı-lacivertlilerde sezonun ilk yarısında en az forma giyen oyuncular Mehmet Topuz ile genç futbolcu Uygar Mert Zeybek oldu.
Mehmet Topuz sadece 3 kez kadroya girerek iki maçta 11 dakika görev yaptı. Uygar Mert Zeybek ise sadece Bursaspor maçının son 3 dakikasında forma şansı buldu.
Mehmet Topuz ve Uygar Mert Zeybek ayrıca, süre alan futbolcular içinde ilk 11'de şans bulamayan isimler oldu.
Fenerbahçe'de ilk yarıda 18 kişilik kadroya girmesine rağmen Fabiano, Ertuğrul Taşkıran, Hakan Çinemre ve Ramazan Civelek ise hiç süre alamadı.
AA
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...