E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

SİNAN AYGÜN’DEN FLASH İDDİA: BAŞBAKAN VE KOMUTAN DA DİNLENİYOR 

ATO Başkanı ve Turktime yazarı Sinan Aygün, yaptırdığı araştırmalarla adından söz ettirirdi, bu kez kendi yaptığı açıklamalar gündemi oluşurdu. Aygün, "Başbakan da komutan da dinleniyor" dedi.

18.05.2008 - 08:37
SİNAN AYGÜN’DEN FLASH İDDİA: BAŞBAKAN VE KOMUTAN DA DİNLENİYOR

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün, Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Osman Paksüt'ün takip edildiği iddialarıyla ilgili, ''Dinlenme korkusu Ankara'da herkesi sarmış vaziyette'' dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Taç'ın davetlisi olarak Alanya'ya gelen Aygün, tarihi Alanya kalesi eteğindeki iskelede gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Aygün, Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili Osman Paksüt'ün takip ve dinlenme iddialarıyla ilgili, ''Dinlenme korkusu Ankara'da herkesi sarmış vaziyette. Bir bakıyorsunuz silahlı kuvvetler bu işten rahatsız. Devlet, dinlendiğinden korkuyor.'' diye konuştu.

                       KUVVET KOMUTANI
              DİNLENDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR


Bu durumdan çoğu kesimin rahatsız olduğunu ifade eden Aygün, şunları kaydetti:

''5 yıldır edindiğim tecrübelere göre, bu rahatsızlık sadece Paksüt'te yok. Bundan bakanlar da rahatsız. Bakanlar Hem odasının dinlendiği korkusunda, hem telefonların dinlendiği korkusunda. Hatta birkaç gün evvel Kuvvet Komutanı'nın odasındayken bile sayın Kuvvet Komutanı sessiz sedasız konuşuyor. Yani bu ülkenin bakanı dinlenme kuşkusundaysa, bu ülkenin Kuvvet Komutanı dinlenme kuşkusundaysa, hatta biraz daha ileri gideyim bu ülkenin Başbakanı dinlenme kuşkusundaysa ki, bunu bildiğim için söylüyorum. Sayın Başbakan'la odasında konuşurken bile sessiz sedasız konuştuğuna şahidim.''

Aygün, ''Dinlemenin, Askeri İstihbarat, Jandarma, Milli İstihbarat ve Emniyet Genel Müdürlüğünün işi olduğunu ancak, Türk Telekom içinde de dinleme yapan insanlar bulunduğunu'' iddia etti.

-BÜYÜKANIT İLE ERDOĞAN'IN GÖRÜŞMESİ-

Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı görüşmeyle ilgili bir gazetede çıkan iddialar konusunda görüşü sorulan Aygün, ''Sayın Büyükanıt'ı da eşi Filiz hanımı da çok iyi tanıyorum. Bu iki insanın herhangi bir yolsuzluğa karışacağını düşünmüyorum. Böyle bir şey olması söz konusu değil.'' yanıtını verdi.

-AK PARTİ HÜKÜMETİNE ELEŞTİRİ-

Daha sonra hükümetin ekonomi politikalarını eleştiren Aygün, ''Ben 1978'den bu yana ticaret yaparım. İki tane muhtıra, 4 tane ekonomik kriz gördüm, ama şu günkü yaşadığımız durumu, bir tüccar, bir oda başkanı olarak hiç yaşamamıştım.'' şeklinde konuştu.

Faizler yükseldikçe ekonominin kötüye gideceğini ileri süren Aygün, şunları söyledi:

''Bu güne kadar ekonomiyi, satarak, borçlanarak getirdiler. Telekom'dan tutun da Tüpraş, limanlara kadar her şey satıldı. 2008 yılı programında Halk Bankası, Vakıf Bank, Ziraat Bankası, Türk Telekom'un bir kısmı, oto yollar, Milli Piyango, Spor Toto, 8 enerji şirketi satılacak. Sat nereye kadar. Bu nereye kadar devam edecek? Bir gün satılacak bir şey kalmayınca ne yapacaksın?''

YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
TOLGA 9 Mayıs 2008 Cuma 

HORTUMCULAR harekete geçti. KARTEL MEDYASI öncülüğünde, her türlü yönteme başvurmaktan geri durmayacaklar. Ama nafile, Türk Halkı yemiyor. Tek çıkışları kalıyor gerıye, O tezgaha da ordu gelmıyor. Nafıle çabalar bence.

Yorumu oyla      18      10  
süleyman karaca 9 Mayıs 2008 Cuma 

Bir sosyal gelişimin analizi olarak Sayın Aköz’ün yaptığı tahlilin Ak Parti’nin kapatılmasına kadar olan kısmı, doğru bir tespitle Silahlı bürokrasinin, sivil bürokratları, aydınları ve diğer müttefikleri ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri bir restorasyondu. Oligarşik elitin kendi varlık sebeplerine sadakatle bağlılıklarını muhafazayı amaçlayan restorasyon.. buna amenna. Ak Parti’nin toplum hayatından kazınmasını öngören son hareket ise bir restorasyondan çok daha öte, kökleri derinlerde bulunan bir dip dalganın demokrasiyi sabote etmesidir. Bence Ak Parti, Özal’a yarım bıraktırılan bir değişimi/transformasyonu tamamlamak istedi. Bunu gerçekleştirmek için kolları sıvadığında, oligarşik elitin güç ve düzeneklerini iyi hesap etmedikleri varılan son nokta itibariyle açıkça görülmeye başladı. Transformatöre CHP kışkırtıcıcılığında MHP eliyle verilen bir ters akım, alınan onca yolu, yapılması düşünülen tüm potansiyel değişim/dönüşüm planlarını sabote etmeye yetti. Türk insanının demokrasi talebi, CHP’nin azmettiriciliği ve MHP’nin infazı ile bir kez daha veya son defa rafa kaldırılmış bulunuyor. Korkarım bu demokratik taleplerin sindirilmesi, basit 5-10 yıllık bir rahatlama öngörüsünden daha kapsamlı; İBRET olması öngörüsüyle 60’ın kanlı biten Yassıada revizyonlarını da kapsar görünüyor. Baykal ve Bahçeli’nin ağız birliği içinde sık sık Yüce Divan imaları boşuna değil; toplumu mukadder sona hazırlama egzersizleri olarak algılıyorum. 60 ihtilalin işbirlikçileri aynı ortak paydada buluşmuş bulunuyorlar.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızılay Başkanı Küçükali Turktime'a Konuştu: Veli Küçük'ün Kızılay’dan İhale Aldığını Sizden Öğrendim!
Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'den Turktime'a çarpıcı açıklamalar: ...
Türköne Konuşuyor: Eşimle Aram Kötü Olursa, Ak Parti'ye Muhalefet Ediyorum… MİT İşe Yaramaz, İlhan Selçuk Faşist, Çatlı Arkadaşımdı... Türkeş Bana Komünist Derdi…
Zaman’dan başka gazetede yazmam… Çok yakında medya savaşı çıkacak… Milliyetçilik ...
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
 
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
 
'Türkiye Acımasızca Krize Kayıyor'
ABD’nin eski Ankara Büyükelçisi Mark Parris, Bush yönetimini, AKP hakkındaki ...
Tan ve Meydan'ın Eski Sahibi Gözaltında
Haklarında "Çek kanununa muhalefet" suçundan yakalama kararı bulunan gazete ...
Genelkurmay'dan Çok Sert Cevap
Genelkurmay Başkanlığı, Fikri Sağlar'ın Dolmabahçe görüşmesiyle ilgili ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Tayyip Erdoğan
Kırgızistan
Ankara
bodrum
ismail kartal
ali demir
Paul Scholes
Milli Eğitim Bakanlığı
özgecan cinayeti