Sezer Öztürk için Eskişehir’e 2.7 milyon €’yla beraber Abdülkadir Kayalı bonservisiyle, Berk Enitez de 2 yıllık kiralık olarak verildi
F.BAHÇE, uzun süredir istediği Sezer Öztürk’te mutlu sona ulaştı. Resmi sitenin de açıkladığı transferin bitme noktası ise dünkü Kulüpler Birliği oldu.
AZİZ Yıldırım’la Eskişehir Başkanı Halil Ünal, transfer için orta yolu buldu. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 4 yıllık sözleşme imzalanacak. Şartlara gelirsek.. F.Bahçe, Sezer için 2 milyon 750 bin Euro’yla beraber Abdülkadir Kayalı’yı bonservisiyle, Berk Enitez’i de 2 yıllık kiralık olarak verecek.
‘BILICA ESKİŞEHİR’E’
BU arada Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz da dün kendisine sorulan Bilica sorularının ardından “Bilica’nın transferi için Eskişehir’le görüşüyorlar. Maliyeti çok yüksek zaten. Bence Eskişehir’le anlaşacaktır. Biz şu an bu transferde yokuz” ifadelerini kullandı.
VATAN
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |