Kerem Bürsin ve Serenay Sarıkaya Bebek'te el ele deniz taksiye binerken görüntülendi. Aşklarını gözlerden uzak yaşamaya çalışan sevgililer, gazetecilere yakalanmamak için ana cadde yerine Arnavutköy yönünden hızlıca Bebek Parkı'na inince şaşırdı.
Muhabirleri karşısında görünce panikleyen çift, ilk kez el ele objektiflere takıldı. Parkın içindeki iskelede kendilerini bekleyen deniz taksiye binen ikili, taksinin kaptanına ise “Çabuk hemen çabuk” dedi. Sarıkaya, eteği ve kovboy tarzı botlarıyla dikkat çekti.
türkiye
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...