E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Şehit Polisin Ailesine Dayak Polis Polise Bunu Yaparsa...

Diyarbakır'daki son olayda eşini kurtarıp kendi şehit olan Polis memurunun ailesi polislerden dayak yedi. Hem de şehitlik dönüşü.

11.10.2008 - 11:34
Şehit Polisin Ailesine Dayak

Diyarbakır’da, PKK’lı teröristlerin servis minibüsüne düzenlediği hain pusuda, 4 aylık hamile eşi Seda’yı kurşunlardan korumak isterken, şehit düşen polis memuru Ramazan Tavşancı’nın ailesi bir haftada ikinci büyük acıyı yaşadı. Tavşancı’nın şehitlikte fenalaşan kardeşi Sami’yi hastaneye yetiştirmek isteyen yakınları polis memurlarının saldırısına uğradı. Üzücü olay şöyle gelişti:

13 yıllık polis memuru Ramazan Tavşancı (34) ile 4 aylık hamile eşi ve meslektaşı Seda, servis otobüsüyle evlerine dönerken PKK’lı teröristlerin otomatik tüfeklerle açtıkları çapraz ateşin ortasında kaldı. Silah seslerinin yankılanmasıyla eşini koltuktan aşağı iterek koruyan ve elinde silahıyla şehit olan Tavşancı, önceki gün Edirnekapı Şehitliği’nde resmi devlet töreniyle toprağa verildi.

ACISIYA DAYANAMADI

Eşi kucağında can veren acılı eş Seda, 6 yaşındaki oğlu Çağrı, Tavşancı’nın ağabeyleri Niyazi ve Sami, dün Edirnekapı Şehitliği’ne gelerek, önceki gün toprağa verdikleri şehitleri için dua etti. Acının büyüklüğüne dayanmayan ağabey Sami Tavşancı, bu sırada aniden kardeşinin mezarının üstüne kapaklanarak, fenalık geçirdi. Sami Tavşancı’nın mezarın üzerine yığılmasıyla paniğe kapılan Tavşancı ailesi, ikinci bir ölümle karşılaşmamak için hemen hastanenin yolunu tuttu.

UTANÇ TABLOSU

Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün arkasında bulunan hastanenin önüne doğru ilerlerken, yanlış yola girdiklerini fark eden Tavşancı ailesi otomobille geri geri giderken, arkalarında bulunan 34 TH 994 plakalı sivil otomobildeki 3 polisle tartışmaya başladı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasının tam da önünde yaşanan tartışmaya, kısa bir süre içinde 4 trafik polisi de katıldı. Tartışmada kısa bir süre sonra yumruklar konuşmaya başladı.


Küfür edip saldırdılar

Yediği dayak sonucu iki gözünün altında da morluklar ve darp izleri oluşan acılı ağabey Niyazi Tavşancı, “Hastamız olduğunu, hastaneye yetiştirmeye çalıştığımızı söylememize rağmen 4 resmi trafik polisi ve 3 sivil bize saldırdı. Şehit yakını olduğumuzu söyledik. Aldırmadılar. Küfür ettiler, polisiz, vatanseveriz diye geçinen insanlar bunlar. İki gözüm de morardı. Yüreğimdeki acıya bir de bu eklendi” dedi.

RAMAZAN BOŞUNA MI ÖLDÜ

Şehit kardeşinin mezarında fenalık geçiren ve hastane yolunda polisten dayak yediklerini belirten diğer kardeş Sami Tavşancı ise “Önceki gün ağabeyimi ellerimle toprağa verdim. Baygın halde polisten dayak yiyoruz. Böyle bir şey olamaz. Kardeşim boşuna mı öldü” diye konuştu.

KAÇ KİŞİYDİ SAYAMADIM

Kavga sırasında yüzünden yaralanan Tavşancı ailesinin bir yakını da “Kaç kişi olduklarını sayamadım. 15’e yakın sivil ve resmi polis vardı. Ben şehidimi boşuna mı toprağa verdim” dedi. Sami Tavşancı’ya, 29 Mayıs Hastanesi’nde ayakta tedavi yapıldı. Tavşancı ailesi daha sonra yeniden Edirnekapı Şehitliği’ne dönerek şehit kardeşlerine dua okumaya devam etti.

Kaynak: Akşam

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fatih Karaca: Tuncay Özkan Grubun’dan Kimseyi İşten Atmadık, Kendileri Ayrıldı...
Aralarında Kanaltürk ve Bugün Gazetesi'nin de bulunduğu Koza-İpek Medya ...
Emniyet Genel Müdürü Köksal: Gazeteciler İçin Özel Dinleme Yok…
Türk basınının lokomotif gazetelerine dahi röportaj vermeyen Emniyet Genel ...
Kızılay Başkanı Küçükali Turktime'a Konuştu: Veli Küçük'ün Kızılay’dan İhale Aldığını Sizden Öğrendim!
Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali'den Turktime'a çarpıcı açıklamalar: ...
 
Türköne Konuşuyor: Eşimle Aram Kötü Olursa, Ak Parti'ye Muhalefet Ediyorum… MİT İşe Yaramaz, İlhan Selçuk Faşist, Çatlı Arkadaşımdı... Türkeş Bana Komünist Derdi…
Zaman’dan başka gazetede yazmam… Çok yakında medya savaşı çıkacak… Milliyetçilik ...
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
 
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
Bu Hafta Sonu Yağmura Dikkat
Bu hafta sonu yurdun kuzey kesimlerinde hava kapalı, serin ve poyraz rüzgarlarıyla ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
AB
yakmak
film
Elif Erbakan
bodrum
İthalat
siyanürlü mektup
lollipop
Fox