PKK'lı teröristlere karşı bölgede mücadele aralıksız sürdürürken, Çukurca İlçesi'nde 1 hafta aradan sonra bugün yeniden uçak sesleri duyuldu. Saat 13.00 sıralarında 2 uçaktan biri, Üzümlü Köyü, Altıntepe ve Kırmızıtepe bölgelerini izleyerek Kuzey Irak'a giderken, diğer uçak Haskel Dağları ile Zap Vadisi boyunca başaltılan, Dutluca, Çayırlı, Işıklı köylerinin bulunduğu bölgede uçuş yaptı.
Bu uçaklardan yaklaşık 1 saat sonra yine 2 uçak Çukurca İlçe merkezi üzerinden uçarak gözlerden kayboldu.
Bu arada Mehmetçik soğuk havaya rağmen, sabahın erken saatlerinden itibaren, yol güvenliğini sağlamak amacıyla mayın taramasını sürdürdü.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...