ABD'nin Genelkurmay Başkanı Oramiral Michael Mullen, Afganistan'ın başkenti Kabil'de düzenlediği basın toplantısında, ABD'nin yönetimindeki NATO askerlerinin kayıplar vereceğini belirterek, gerçekçi konuştu ve ''Savaş bu yaz daha kötüye gidecek'' dedi.
Mullen, Taliban'ın yenilmesinin zaman alacağını belirtti. Bu arada Taliban, bir Amerikan askerini esir aldı. Haziran ayı, 100 ölüyle Afgan savaşının başlatılmasından bu yana NATO ülkeleri askerleri için en çok zayiatın verildiği ay oldu.
AA
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...