Kara Kartal’da 9 futbolcunun sarı kart gördüğü Fenerbahçe derbisinin ardından takımın en tecrübeli isimlerinden Rüştü Reçber fena patladı. Hakem Halis Özkahya’yı hedef alan Rüştü, “Aslında maçla ilgili konuşacak çok şeyim yok. Ama çok düşündüm ve itiraf edeceğim. Belki de kendimi ispiyonlayacağım. Ben hakeme bir hakaret ettim ve kendisi de aynı şekilde bana yanıt verdi. Beni niye atmadı? Böyle bir şey olabilir mi? Maç esnasında oldu bu olay. Buradan sesleniyorum. Kimse bana ‘sen adam değilsin’ diyemez. Ben maç stresiyle bir şeyler söylerim, cezamı verirsin ve oyundan atarsın. Hatta 3-5 maç ceza yerim. Ama hakaret edemezsin. Bu birincisi... İkincisi de kimse saha içerisinde bu kadar üzerimize gelemez. Biz sustukça üzerimize basıyorlar. Biz emek veriyoruz, yazıktır” diye konuştu.
Son bölümde tartıştı
Sözlerini “Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum” diyerek tamamlayan Rüştü, mücadelenin son bölümünde Özkahya’yla tartışmış ve sarı kart görmüştü.
Özkahya bunu hep yapıyor!
Rüştü Reçber’in ‘Bana hakaret etti’ dediği Halis Özkahya’dan daha önce de Fenerbahçe ile İstanbul Belediyespor’lu futbolcular şikayetçi olmuştu. Özkahya’nın kendilerine hakarete varan ifadeler kullandığını belirten Efe İnanç ile Gökhan Gönül, bu durumdan rahatsızlığını dile getirmişti.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...