Rusya Sivil Havacılık Kurumu (Rosaviation), Ural Havayolları şirketinin Antalya uçuşları gerçekleştirmesine izin verdi.
Rus haber ajansı RIA Novosti’de yer alan bir haberde, Rosaviation'ın, Ural Havayolları şirketine, Rostov-na-Donu, Nijniy Novgorod ve Kazanşehirlerinden Antalya’ya haftada yedi uçuş gerçekleştirmesi için gerekli izni verdiği belirtildi.
Geçen yıl kasım ayında Türk hava sahasını ihlal eden Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından, Rusya hükümeti Türkiye’ye tur paketi satışlarını ve charter uçuşları yasaklamıştı.
Milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |