OPEC Kasım ayı Petrol Piyasası Raporu'nda, 4. çeyrek için küresel petrol talebi büyümesi günlük sadece 100 bin varil aşağı çekilerek, 1,7 milyon varile düşürüldü.
2008 yılı ilk çeyreği için öngörülen büyüme tahmini ise günlük 1,5 milyon varilde sabit tutuldu.
Raporda, ABD ekonomisinin 3. çeyrekte sergilediği ekonomik performansın son çeyrekte tekrarlanmasının beklenmediği ifade edilerek, ancak Çin ve Ortadoğu ülkelerinin yüksek büyüme hızı nedeniyle küresel petrol talebinin güçlü kalmaya devam edeceği öngörüsünde bulunuldu.
Hürriyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...