Taraftarların “Beşiktaş’ın Çocuğu” diyerek bağrına bastığı Nihat Kahveci, gelecek iki yıl için garanti edilen alacakları ile geçmişe yönelik alacaklarının bir kısmından vazgeçti ve siyah-beyazlılara veda etti. Dün Başkan Yıldırım Demirören ile Nihat biraraya gelirken yaklaşık yarım saat süren görüşmenin ardından taraflar sözleşmenin fesh edilmesine karar verdi.
SÖZLEŞME feshi sonrasında bir değerlendirme yapan Nihat verdiği karardan dolayı dolayı hiçbir pişmanlık duymadığını sadece kendisinden bekleneni veremediği için üzgün olduğunu ifade ederken şunları söyledi: “Beşiktaş’ın içinden yetiştim ve bugünlere geldim. Beşiktaş benim için çok anlam ifade ediyor. Bugünkü konumumu Beşiktaş’a borçluyum. Ben de koşarak buraya geldim. Ne yazık ki iki yıllık zaman dilimi içerisinde faydalı olamadım. Bunun üzüntüsünü çekiyorum. Taraftarların, camianın beklentilerine yanıt veremediğim için çok üzgünüm.
TARAFTARA da asla kırgın değilim. Onlar da haklı olarak eski Nihat’ı istiyorlardı. Ben de eski Nihat’ı çok özledim. Zaman zaman internette kendimle ilgili videoları izleyip eski günlerime göz gezdirdim. Şimdiki halimle o halimi kıyaslayınca ortaya çıkan görüntüden ben de hoşnut değilim. Tekrar o günlerdeki Nihat olmak, Avrupa’da Beşiktaş’ı, Türkiye’yi yine temsil etmek istiyorum. Beşiktaş son yıllarda yaptığı transferlerle adından söz ettiriyor. Artık Beşiktaş bir marka oldu. Bugün Guti’nin gelmesi çok önemli bir olay. Artık İspanya Beşiktaş’ı izliyor.
‘FORLAN GELECEKTİR’
FORLAN gerçekten çok büyük bir yetenek. İnşallah olur. Kaldı ki Forlan’ın da buraya geleceğine inanıyorum. Yıldız olmuş isimlerin Beşiktaş’ı tercih etmesi asla sürpriz değil. Çünkü Beşiktaş adından çok söz ettiriyor artık. Kesinlikle yurt dışına gideceğim. Büyük konuşuyorlar diyecekler ancak Türkiye’de Beşiktaş’tan başka hiçbir kulüpte oynamam. İlk tercihim İspanya olacak. Başka Avrupa ülkeleri de olabilir. Herkese hakkımı helâl ediyorum. Herkes de bana hakkını helâl etsin.”
VATAN
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...