Sunuculuğunu Müge Dağıstanlı ve gülşen Yüksel Salt'ın yaptığı 'Renkli Sayfalar' programının bugünyayınlanan bölümünde çok ilginç bir olay yaşandı.
Pazartesi günü canlı yayına konuk olacağı açıklanan Nurseli İdiz'in, söz verdiği halde son anda bu kararından vazgeçtiği iddia edildi. İdiz'in, program ekibine küfür ederek tehditler savurduğu belirtildi.
Müge Dağıstanlı, "Canlı yayını canı istemediği için aksatmak kimsenin hakkı değil. Canlı yayını 3 saat kala iptal etmek kimsenin lüksü değil. Canı gelmek istemiyormuş, bir sürü bahane üretti. Hem bizi hem kendini zor duruma düşürüyor. Sabah geldiğinde hiç iyi değildi. 'Programı zor duruma düşüreceğim' dedi. O küfüleri size yakıştıramadım" iddiasını ortaya attı.
Ünlü tiyatrocu ve oyuncu ise şoke eden iddiaya sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Makyaj odasında bırakılarak yayına çıkarılmadığını öne süren İdiz, "Beni canlı yayına çağırdılar. Şu anda ise yayına almak istemiyorlar" ifadelerini kullandı.
Milliyet
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...