Futbol Federasyonu İstanbul’da İstinye’deki federasyon binasında yaptığı toplantıda EURO 2012’ye katılım primini belirledi. Gruptan çıkmamız halinde takıma tam 10 milyon TL dağıtılması kararı alındı.
Buna göre Ay-Yıldızlılar’a her maç için ayrı prim verilecek. Galibiyet halinde bu primlerin yarısı ödenecek, diğer yarısı ise oluşturulacak havuzda toplanacak. Grup elemeleri için toplam 5 milyon lira prim öngörülürken, kalan bölüm ise finallere gidilmesi halinde dağıtılacak. Tüm maçlarda forma giyenler yüzde yüz primi alacak, diğerlerine aldıkları süreye göre miktarlar bölüştürülecek.
Daha önce de uygulanan bu prim sistemini teknik direktör Hiddink’in önerdi. Şu ana kadar Kazakistan ve Belçika galibiyetleri için prim dağıtılmadı. Almanya maçının primi de belirlenerek toplu olarak ödeme yapılacak.
HaberTürk
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |