E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Mesa ile Nurol güçleri birleşti! 

İstanbul Büyükçekmece’de hayata geçirecekleri Yeşilyaka projesi için Mesa Mesken ile Nurol güç birliğine gitti.

13.05.2016 - 01:37
Mesa ile Nurol güçleri birleşti!

Mesa ve Nurol, İstanbul Büyükçekmece’de 1 milyon metrekare arsada kurulacak villa kent için çalışmalara başladı. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, ilk etapta 320 bin metrekare alan üzerinde 159 villa yapacaklarını söyledi.

Boysanoğlu, “Alanın tamamında 500 villa olur. Eskiden masalların etkisiyle aklımıza bahçeli müstakil evler gelirdi. Betonarme binalarla masal bitti diyorduk. Büyükçekmece projesiyle masal yeniden başladı. Toprağa basarak yaşamak isteyenler için iyi bir adres inşa edeceğiz” dedi.

56 villa satışta
Nurol Yönetim Kurulu Üyesi Ceyda Çarmıklı Kılıçaslan, “Bahçeşehir’de Mesa ile ortak bir şehir kurduk. Aynı başarıyı Büyükçekmece’ye taşımayı hedefliyoruz” dedi. Projede villa fiyatları 2.5 milyon liradan başlarken, ilk etapta 56 villa satışa çıkarıldı. 159 villalık Yeşilyaka’nın 425 milyon lira değere sahip olduğunu dile getiren Boysanoğlu, büyüklükleri 265 metrekare ile 450 metrekare arasında değişen tek ve 2 katlı müstakil villalar tasarladıklarını söyledi. 

Toprağa basmak
Boysanoğlu, Yeşilyaka ile insanların ayaklarını toprağa bastığı bir hayat sağlamak istediklerini ifade etti. Boysanoğlu, “Gelişmiş ülkeler daha fazla bahçeli ev ihtiyacı içinde. ABD’de nüfusun yüzde 88’i, İngiltere’de yüzde 78’i, Almanya’da yüzde 72’si, Türkiye’de ise yüzde 18-19’u bahçeli evde yaşıyor” diye konuştu. 

Satışa çıkan bölümünyüzde 35’inin satıldığını belirten Mesa Genel Müdür Yardımcısı Tolga Bıyıklıoğlu, “Lansman döneminde yüzde 5 indirim uygulanıyor. Ödeme planında, yüzde 20 peşin, birinci ve ikinci yılda yüzde 20 ödeme ile kalan yüzde 40’lık bölüm vade farksız 36 aya bölünüyor. Peşin ödemelerde ise lansman indirimine ek olarak yüzde 15’lik indirim yapıyoruz. İlk 56 villa, Ekim 2017’de teslim edilecek” dedi. Projede her villaya özel havuz ve 1000 metrekareye yakın bahçe ile ortak kullanımlı alanlar yer alacak. 
Milliyet

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Gün, birlik ve beraberlik günüdür'
TÜSİAD’ın YİK Başkanı Tuncay Özilhan, “Daha fazla beklemeye takadımız ...
Emekliye Temmuz müjdesi!
Çalışan emeklilerden yapılan yüzde 10'luk sosyal güvenlik primi kesintisi ...
Rusya tamamen yasaklıyor!
Rusya, hali hazırda yasaklanmamış meyve-sebzelerin ithalatını da yasaklamayı planlıyor.
 
Trafik sigortasında 10 yılda 7 milyar TL zarar!
Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Ülger "Sektörümüzdeki prim üretimi, 2015 ...
Küresel petrol arzında artış!
Küresel petrol arzı, nisanda bir önceki aya göre, günlük 250 bin varil ...
Motorine 11 kuruşluk zam geldi!
Akaryakıt dağıtım şirketleri, gece yarısından geçerli olmak üzere motorinin ...
 
Pahalı gıdaya neşter vurulacak!
Enflasyonu yukarı çeken gıda fiyatları için düzenleme geliyor. Üretim, ...
Borsa günü nasıl kapattı?
Borsa İstanbul 100 endeksi, günü yüzde 0,92 düşüşle 78.304,21 puandan tamamladı.
Rusya Türkiye'den marul ithalatını durduracak!
Rus gıda güvenliği kurumu Rosselkhoznadzor tarafından yapılan açıklamada, ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
TCMB
TÜFE
ygs sonuçları
eyfel kulesi
Eczacıbaşı
Netanyahu
İlker İnanoğlu
Dilma Rousseff
Avustralya