Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, ''Bugün çeşitli basın-yayın organlarında çıkan, Türkiye'nin ve Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Semih Şentürk'ün transferi ile ilgili ne futbolcunun kendisi, ne kulübü ne de futbolcunun menajeri ile bir görüşme yapılmamıştır'' denildi.
Açıklamada, ayrıca, ''Semih kardeşimizin oyunculuğuna ve karakterine saygı duyuyoruz. Kulübümüzün bu tür astronomik rakamlarla transfer yapmak gibi bir politikası olmadığını kamuoyunun bilgisine sunuyoruz'' ifadesi kullanıldı.
FOTOMAÇ
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...