ABD’nin Las Vegas kentinden Meksika’nın Monterrey kentine giden Bombardier Challenger 600 tipi özel uçak, Meksika’nın Coahuila eyaletinde düştü.
Yerel kaynaklar tarafından yapılan açıklamada, 13 kişinin bulunduğu uçaktan 2 kişinin kurtulduğu bildirildi. Coahuila eyaletinin valisi Miguelngel Riquelme, Monclova bölgesinde kayıp olduğu bildirilen özel uçağın enkazının bulunduğunu doğruladı.
Riquelme, uçakta bulunan 11 kişinin öldüğünü, 2 kişinin de ağır yaralı olduğunu açıkladı.
Dün öğleden sonra Monterrey'deki Mariano Escobedo Uluslararası Havaalanı'na inmesi beklenen özel uçağın kayıp olduğu bildirilmişti.
Uçağın şiddetli türbülans nedeniyle düşmüş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |