Sarı-Lacivertliler ile ilgili çok önemli bir transfer iddiası daha var. Buna göre Galatasaray forması giyen Martin Linnes, alacakları zamanında ödenmediği ve Avrupa’dan men cezası geldiği için Sarı-Kırmızılılar’dan ayrılma hazırlıkları yapıyor.
Bu sezon Molde formasıyla Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe’ye şık bir gol atan Norveçli futbolcunun, menajerler aracılığıyla Sarı-Lacivertliler’e önerildiği öne sürüldü. Hatta Linnes’in menaceri Jim Solbakken’in bu konuyu görüşmek için bu hafta İstanbul’a geleceği bile iddia edildi.
Sözleşmesi sona erecek olan Gökhan Gönül’ün durumu belirsizliğini korurken, menajerlerin bu oyuncunun yerine Fenerbahçe’ye sürekli sağ bek önerdikleri öğrenildi.
Fanatik
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |