Spor Toto Süper Lig’in 19. haftasında Ümraniyespor ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 2-0 kazandı.
ÜMRANİYE PENALTI KAÇIRDI
İstanbulspor’a kritik zaferi getiren golleri 30. dakikada Ethemi ve 45+4. dakikada Melih attı. Ümraniyespor 12. dakikada Mrsic’in kullandığı penaltıdan yararlanamadı.
Bu sonuçla Ümraniyespor 14 puanla 19. sıraya gerilerken, 3 maç sonra kazanan İstanbulspor 15 puanla 18. sıraya çıktı. Ligin 20. haftasında İstanbulspor 22 Ocak Pazar günü Trabzonspor deplasmanına çıkacak. Ümraniyespor ise 23 Ocak Pazartesi günü sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...