GoldPlus'ın dün İMKB'de düzenlenen gong töreninde konuşan Kuveyt Türk Katılım Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan, en kısa zamanda Kuveyt Türk'ün halka arzını da gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.
135 şubeleri olduğunu ve yılsonunda 145 şubeye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Uyan, son 2-3 yıldır Kuveyt Türk olarak altına yatırım yapan bir banka olduklarını söyledi. İMKB 'de GOLDP kodu ile işlem görmeye başlayan ve yöneticiliğini Bizim Menkul Değerler 'in yaptığı Kuveyt Türk'ün Altın Borsa Yatırım Fonu, her 1 payı 1 gramı temsil edecek. Fon portföyü, katılım bankası prensiplerine uygun olarak oluşturulacak ve yönetilecek.
Radikal
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |