Tokat’ın Zile ilçesinde kene tutunması sonrası rahatsızlanan ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı şüphesiyle Sivas’ta tedavi altına alınan Süleyman Gülsün, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
HASTA HAYATINI KAYBETTİ
Olay, yaklaşık 10 gün önce Tokat'ın Zile ilçesine bağlı Evren köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köyde yaşayan Süleyman Gülsün'ün vücuduna bir süre önce kene tutundu. Kene temasından kısa süre sonra yüksek ateş ve halsizlik gibi şikayetler göstermeye başlayan Gülsün, durumunun ağırlaşması üzerine yakınları tarafından vakit kaybetmeden Tokat'taki bir hastaneye götürüldü.
Tokat’taki ilk müdahalesinin ardından KKKA hastalığı belirtileri göstermesi üzerine Gülsün, tam teşekküllü bir tedavi için Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanenin Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde karantina altına alınan ve uzman ekiplerce yoğun bir tedavi sürecine tabi tutulan genç adam, 10 gündür sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti.
|
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...