E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

KAYIP ÜSTEĞMENDEN HALA HABER YOK 

PKK’ya yönelik operasyon dönüşünde 2 Aralık 2007'de dağda bir karakolda verilen mola sırasında kaybolan doktor Üsteğmen Fatih Uluğ için ailesi iddiaları yalanladı.

23.01.2008 - 23:08
KAYIP ÜSTEĞMENDEN HALA HABER YOK

Üsteğmenin annesi Nejla Uluğ, haftada iki gün Jandarma Genel Komutanlığı’na giderek oğlunun durumunu sorduğunu belirterek, “Ancak şu ana kadar oğlumdan bir haber yok. Oğlumun PKK’lı teröristler tarafından kaçırıldığına inanıyorum'' dedi.

Ankara Dikmen’de oturan üsteğmenin anne-babası Nejla-Ahmet Uluğ çifti oğullarının firar etmediğini söylediler. Anne Nejla Uluğ, oğlunun firar ettiği yönünde çıkan haberlere tepki gösterirken, “Oğlum kendi isteğiyle askere katıldı. Ayrıca eğer firar etseydi niye dağda etsin. Üzerinde kimliği, pasaportu, hiçbir şeyi yokken firar etmesinin bir mantığı var mı? Eğer böyle bir niyeti varsa birliğine gelir eşyalarını, laptop bilgisayarını, kimliğini, pasaportunu alır öyle firar ederdi. Oğlum firar etmedi, başına bir şeyler geldi'' dedi.
     
MAAŞI YATTI

Oğlunun maaşının yattığını da kaydeden anne Necla Uluğ, “Eğer oğlum firar etseydi maaşı yatırılır mıydı? Jandarma Genel Komutanlığı, Genelkurmay Başkanlığı da oğlumun firar etmediğine inanıyor ki maaşını yatırıyorlar, aksi halde askeriyeyle ilişiği kesilirdi'' diye konuştu.

Oğlunun yaşadığına inandığını kaydeden Anne Uluğ, “Oğlumun PKK’lılar tarafından kaçırıldığına inanıyorum. Yoksa bugüne kadar kesin bir haber alınırdı. Şehit düşseydi veya kaçsaydı mutlaka bulunurdu. Oğlum doktordu, PKK’lılar onu kaçırıp ondan faydalanıyorlardır. Yaralılarını, hastalarını oğluma tedavi ettiriyorlar diye düşünüyorum. Oğlum kesin kötü niyetli insanların eline düştü, yoksa bugüne kadar ortaya çıkardı'' dedi.     

GÖZYAŞI DÖKÜP, DUA EDİYORUM

Oğlunun kaybolduğu 2 Aralık 2007 tarihinden beri her gün gözyaşı döküp, onun için dua ettiğini kaydeden Nejla Uluğ, “Hala yaşadığına inanıyorum. Haftada iki gün Jandarma Genel Komutanlığı’na gidip oğlumdan bir haber olup olmadığını soruyorum. Ancak şu ana kadar oğlum ile ilgili hiçbir bilgi yok. Yine umutla bekliyorum, her gün dua ediyorum. İnşallah Allah oğlumu bize bağışlar'' diye konuştu.

Oğlunun eşi Feray Uluğ ile geçinemediği ve bu nedenle bunalıma girdiği yönünde çıkan haberlere de tepki gösteren anne Uluğ, aile olarak gelinleriyle hiçbir sorunlarının olmadığını söyledi.
     
OLAYIN GELİŞİMİ

Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı"nda görev yapan tabip üsteğmen Fatih Uluğ, 2 Aralık 2007 tarihinde terör örgütü PKK’ya yönelik yapılan bir operasyon sonrasında bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Operasyonun yapıldığı kırsal alanda yapılan tüm aramalara rağmen Uluğ’un izine rastlanmamıştı. Evli ve 23 aylık Pelinsu adında kız çocuğu babası olan Fatih Uluğ, tıp eğitiminin ardından vatani görevini tamamladıktan sonra jandarmaya başvurarak 3 aylık bir kurstan sonra sözleşmeli subay olarak göreve başlamıştı.

Milliyet

YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
doğru söz 8 Ocak 2008 Salı 

vatandaş kardeşim,yazdığın yazar tiplemesine ve gazetelerin daha ciddi haber yapmlarındaki yorumuna katılıyorum.Ama AKP için kimki onlar sözü çok basitce bir lugat olmuş.KİMMİ ONLAR BU ÜLEKİNİN YARISI TETMEZMİ??Haa bu arada ne onlar nede bir başkaları bu ülkenin düzenini değiştiremezler ancak yalnış olan ve yalnış uygulanan bir takım bozukluklara ÇARE olacaklarına inanıyorum..Saygılarımla

Yorumu oyla      18      10  
Vatansever 8 Ocak 2008 Salı 

Ya ne kadar komik ve gülünç bu entellektüel geçinen yazar tayfası. Ya, düzeni değiştirmek AKP ye mi kaldı, kimki onlar, bir dönem daha hükümet olup, arkalarına bakmadan gidecekler, adamlara zorla düzeni değiştirteceksiniz yahu ; kesin palavrayı , yazacaksanız ekonomimiz çöktü, onu yazın, takiye yapıyor dediğiniz başkanınız aleyhine 2 çift yazın da görelim sizin dürüstlüğünüzü, cumhuriyetçiliğinizi, milletyetçiliğinizi, adamlığınızı. bırakın gevezeliği artık, yeter !!!

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Türköne Konuşuyor: Eşimle Aram Kötü Olursa, Ak Parti'ye Muhalefet Ediyorum… MİT İşe Yaramaz, İlhan Selçuk Faşist, Çatlı Arkadaşımdı... Türkeş Bana Komünist Derdi…
Zaman’dan başka gazetede yazmam… Çok yakında medya savaşı çıkacak… Milliyetçilik ...
Cem Uzan Turktime'a Konuştu: Beni Kesebilirsin, Öldüerbilirsin ama Bana İnananlara İhanet Ettiremezsin!!!
Genç Parti Genel Başkanı Cem Uzan Türk Basınında evinin kapılarını ilk ...
MENDERES TURKTİME'A KONUŞTU! : “AĞAR, DEMOKRASİNİN YANINDAN BİLE GEÇMEMİŞTİR!”
Sağ siyasetin patent sahibi ve DP’nin biyolojik ve siyasi varisi Aydın ...
 
BAŞÖRTÜSÜ ÖZ DEĞİL, SEMBOLDÜR!
(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) 5 bini aşkın üyesi ile Türkiye’nin ...
Emin Çölaşan Turktime'a Konuştu
(ÖZEL-TURKTİME) Türk basının usta kalemi, Hürriyet Gazetesi yazarı Emin ...
E-KARNE UYGULAMASI TÜRKİYE'DE
Milli Eğitim, internet üzerinden bilgisayar ortamında tüm okullara ulaştırdığı ...
 
EMİN ÇÖLAŞAN’IN EŞİ HASTANEYE KALDIRILDI!
Gazeteci Yazar Emin Çölaşan’ın eşi Tansel Çölaşan beyin kanaması ihtimali ...
ERDOĞAN'DAN ERGENEKON AÇIKLAMASI: DEVLET ÇALIŞIYOR
Derin Devlete yönelik Ergenekon Operasyonuyla ilgili Başbakan Erdoğan ...
KIZILHAÇ'DAN İSRAİL'E: ABLUKAYI KALDIR
Uluslararası Kızılhaç teşkilatı, İsrail'in abluka uyguladığı Gazze Şeridi'nde ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
İsrail
ihracat
Sosyal Medya
sınav stresi
Demba ba
İsveç
A Milli Takım
Mehmet Şimşek
Fatih Erbakan