Tunceli Bağımsız Milletvekili Kamer Genç Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün YÖK Başkanlığına Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan'ı atamasını eleştirerek, ''Kayseri Müftüsünü atasaydın daha iyi olurdu. Atadığınızın ne kadar bilim adamı olduğu bugün söyleniyor'' dedi.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'ın Fenerbahçe'nin galip geldiği gün bir nişan töreninde çekildiği fotoğrafın gazetelere yansıdığını anımsatan Genç, ''O gün bir subay şehit olmuştu. Genelkurmay Başkanı Büyükanıt'ın o kadar neşe içinde fotoğrafı çıkmıştı ki buna üzülen arkadaşlar üzüntüsünü bana bildirdi. Milli yas niteliğindeki bir acının duyulduğu sırada öyle bir pozla, resimle kamuoyunun karşısına çıkmaması gerekirdi. Hepimizin acılı gününde bu acıyı hissedecek olan devletin üst noktasındaki kişilerdir'' diye konuştu.
Tartışmaların ardından, Türkiye ile Arnavutluk arasında serbest ticaret anlaşmasının uygun bulunduğuna ilişkin tasarı kabul edildi. TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu, 2008 yılı bütçe görüşmelerine devam etmek üzere yarın saat 11.00'de toplanmak üzere birleşimi kapattı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...