E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

İtalyanlar Dev Maça Hazır! 

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bu akşam İtalya-İspanya arasında oynanacak final maçı öncesi, İtalya'nın başkenti Roma'da sessiz ve heyecanlı bekleyiş sürüyor.

1.07.2012 - 17:15
İtalyanlar Dev Maça Hazır!

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda bu akşam İtalya-İspanya arasında oynanacak final maçı öncesi, İtalya'nın başkenti Roma'da sessiz ve heyecanlı bekleyiş sürüyor.

İtalya ve İspanya'nın bu akşam Ukrayna'nın başkenti Kiev'de TSİ 21.45'te yapacağı final maçı öncesi, İtalya'nın başkenti Roma'da hazırlıklar devam ediyor.

İtalya'nın İngiltere ile yaptığı çeyrek final maçı için kent merkezindeki San Silvestro Meydanına, yarı finaldeki Almanya maçında ise San Silvestro'dan daha büyük olan Popolo Meydanına dev ekran kuran Roma Belediyesi, final maçı için antik Roma döneminde hipodrom alanı olarak kullanılan şehir merkezindeki Circo Massimo alanını hazırladı.

Roma Belediyesi'nin organizasyonuyla, sözkonusu alana, biri 50 metrekarelik, 3 tane de daha küçük boyutlarda olan toplam 4 dev ekran kuruldu.
200 bin kişinin gelmesinin beklendiği alanda, bugün gündüz saatlerinde, seyyar tuvaletlerin yerleştirilmesi ve güvenlik şeritlerinin belirlenmesiyle son hazırlıklar da tamamlandı.

Güvenlik önlemleri dolayısıyla 1000 kadar polisin bu akşam Roma'da görev yapacağı, metro ve otobüs seferlerinin arttırıldığı bildirildi.

-Dünya kupası finali de Circo Massimo alanında izlenmişti-

İtalyanlar, daha önce 2006 yılında Almanya'nın evsahipliğinde düzenlenen dünya şampiyonası finalinde, Fransa ile yaptıkları maçı da Circo Massimo alanından takip etmişti.

2 milyonu aşkın İtalyan'ın izlediği maç sonrası Dünya Kupası'nın kazanılması Circo Massimo'da büyük sevince neden olmuştu. Kupayla Almanya'dan dönen İtalyan Milli Takımı ve taraftarları yine bu meydanda düzenlenen şampiyonluk kutlamalarında buluşmuştu.
Bu arada, ülke genelinde Napoli, Milano gibi büyük kentlerde de belediyeler kentlerin önemli meydanlarına dev ekran kurdu.

Sabah

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
1 Altın 1 Gümüş Madalya
Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda, 1500 metrede yarışan Türk Milli Takımı ...
Resmen Fenerbahçe'de!
Sarı-lacivertliler, milli futbolcu Mehmet Topal ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.
Bursa`ya Niyet Mersin`e Kismet
Bursaspor’a transfer olmak için Türkiye’ye gelen eski Trabzonspor'un yıldızı ...
 
Beşiktaş Taraftarını Üzen Ayrılık
Beşiktaşlı oyuncu sosyal iletişim sitesinden, gelecek seozn Beşiktaş'ta olmayacağını söyledi.
Nevin Finale Yükseldi
Milli atlet Nevin Yanıt, Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda finale yükseldi.
Platini`den Şok Açıklama:
Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) Başkanı Michel Platini, ''Türkiye ...
 
G.Saray Kulisleri Çalkalanıyor!
Beşiktaş'ın 'Yeni stadımız yapılana kadar Arena'da oynayalım' teklifini ...
Bu Sene Risk Yok!
Önceki yıllarda transferlerin zamanında yapılmaması yüzünden Avrupa'da ...
Çok Az Kaldı!
Geçen yıl bugünlerde Galatasaray'ın transfer gündemini meşgul eden Forlan ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
yunanistan
Mersin İdmanyurdu
Murat Yıldırım
Kırgızistan
A Milli Takım
Maden Ocakları
EURO2016
Kayseri Erciyesspor
Çaykur Rizespor