E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

İsrail'den 'Kimyasal Silah' Açıklaması: İran ve Piyonu Haline Gelen Suriye'nin Tehlikeli Silah Sahibi Olmasına İzin Veremeyiz!

İsrail Başbakanı Benyamn Netanyahu, "Masum sivillere karşı kimyasal silah kullanımının son derece rahatsız edici olduğunu" belirtti.

22.08.2013 - 20:39
İsrail den  Kimyasal Silah  Açıklaması:

Netanyahu, Suriye rejiminin Şam'ın Doğu Guta bölgesine düzenlediği saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

"Masum sivillere karşı kimyasal silah kullanımı son derece rahatsız edicidir" ifadelerini kullanan Netanyahu, bunun doğrulanması durumunda, Suriye rejimi tarafından halkına yapılan trajik suçlar listesine korkunç birinin daha ekleneceğini dile getirdi.

Netanyahu, Suriye'de bulunan BM heyetinin, dün saldırının gerçekleştiği bölgeye gitmesinin engellenmesinin "Absürt" olduğunu ifade etti.

Suriye'nin "İran'ın oyun sahası haline geldiğini" savunan Netenyahu, şunları kaydetti:

"İran, piyonu olan Suriye ve kontrolünde olan Hizbullah'ın sivillere karşı yaptığı bu saldırıları ve yaratılan acılara, dünyanın nasıl tepki vereceğini izliyor. Bu olaylar bize bir kez daha kanıtladı ki, dünyanın en tehlikeli rejimlerinin en tehlikeli silahlara sahip olmasına izin veremeyiz."

AA

YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 23 Ağustos 2013 Cuma 02:36

Totem benim ne demek istediğimi anlayan anladı, sen anlamasanda olur. Ayna diye diye aynaları çatlattın, biraz söylem değiştir, ayrıca ona buna cevap yazacağına, kendi fikirlerin! tabiki varsa onları yazabilirsin. Ayrıca hüklümet karşıtı herkesi genelleme yapıp nasıl aynı kefeye koyabiliyorsun,toptancısın herhalde, kültürünüz bu. Ben perakendeciyim.

Yorumu oyla      21      10  
TOTEM 23 Ağustos 2013 Cuma 00:56

Birde israille hiçbir noktasda birleşmeyenler var değil mi? Mesela sen iki yüzlü dediklerinden farklımısın? Tek farkınız şu onlar Suriye konusunda İsraille aynı çizgideler sende Mısır konusunda İsraille aynı çizgidesin! Şimdi birilerine söylediğin sözleri aynazya bakarak tekrar söyle zira ne dediysen sende hakediyorsun.Senin de tek derdin Hükümet ne diyorsa tersini söylemek. haksıozmıyım?

Yorumu oyla      18      13  
Misafir 22 Ağustos 2013 Perşembe 20:55

İsraile demekdiklerini bırakmayan ikiyüzlüler İsrail ile aynı noktada nasıl buluştuklarını izliyoruz. Sakın dünkü saldırı İsrailin işi olmasın!! Ama bakar körler hala esad diye kendilerini yırtıyor. İç politika hesapları gözlerini kör etmiş, sanki suriyeli vatandaşlar için üzüldükleri var, onların tek derdi yanlışda olsa iktidar yara almasın. İkiyüzlü, düzen insanları.

Yorumu oyla      23      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yahoo, Google'a Kök Söktürüyor!
Yahoo iki yılın ardından ABD'de ilk kez Google’dan daha fazla ziyaretçi sayısına ulaştı.
700 Yıllık "Siyasi Katil" Yüzük!
Bulgar arkeologlar, Karadeniz kıyısındaki bir kalede yaklaşık 700 yıllık ...
Bar Rafaeli'den Roger Waters'a İsrail Tepkisi!
İsrailli model Bar Rafaeli, Roger Waters’ın İsrail’i boykot etme mesajının ...
 
Mübarek Askeri Hastaneye Sevk Edildi!
Yargılandığı davada dün hakkında beraat kararı çıkan Mısır’ın eski Cumhurbaşkanı ...
Er Manning'in Son İsteği:
Amerikan hükümeti ile ilgili belgeleri Wikileaks’e sızdıran asker Bradley ...
Suriye'den Kimyasal Silah Açıklaması:
Suriye yönetimi, ülkede BM uzmanlarının bulunduğu sırada isyancılara karşı ...
 
İsrail'den Suriye İddiası:
İsrail İstihbarat Bakanı Yuval Steinitz, Suriye'deki kimyasal saldırıyla ...
Brezilya Takımından Uygulama!
Brezilya Serie C takımlarından Brasiliense, resmi sitesinde akıllara durgunluk ...
Rusya En Güzel Kızını Seçti!
2013 Rusya Güzeli yarışmasının finali düzenlendi...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Avrupa Ligi
tff
TÜİK
Volero
Southampton
voleybol
Mehmet Şimşek
Bütçe
konuk oyuncu