Suriye İnsan Hakları Gözlemevi'nden yapılan açıklamada "Kürtler IŞİD'in merkezi konumundaki Rakka sınırlarına ilk kez girdi. Kobani'nin güneyinde IŞİD'in elindeki tepe şu anda Kürtlerin elinde. Çatışmalarda 35 IŞİD militanı ve 4 Kürt hayatını kaybetti" ifadeleri kullanıldı.[IŞİD militanlarına kafa tutan büyükanne!]IŞİD militanlarına kafa tutan büyükanne!
KONTROL KÜRT GÜÇLERİNDE
IŞİD'in Kobani'den atılmasından sonra civar köyler kısa bir sürede Kürt güçlerinin eline geçti. Bölgede bulunan 163 köy IŞİD'den geri alınırken Kürt güçleri Rakka'ya doğru ilerlemeye başladı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...