İran televizyonunda canlı yayına çıkan eski Devrim Muhafızları Komutanı Muhsin Rızai dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
İran ile İsrail arasındaki gerilim devam ederken, Rızai, İslam devletlerine çağrıda bulunarak "Türkiye, Suudi Arabistan, Pakistan ve birkaç diğer ülkeyle İslami bir ordu kurmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
NÜKLEER SİLAH ÜRETİLECEK Mİ?
Rızai, 'atom bombası elde edilmesi gerektiğinden' söz ederek, "Ancak Yüce Lider'in fetvasına göre şu anda nükleer silah üretmeyi planlamıyoruz" ifadelerini kullandı.
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...