Beşiktaş'la 2+1 yıllık sözleşme yapan teknik direktör Tayfur Havutçu, Gökhan Dinç'in sunduğu, yazarımız Fatih Doğan'ın da yorumcu olarak katıldığı TRT Spor'daki 'Basın Tribünü' programında yeni sezonla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Zorlu bir süreçten geçtiklerini ve üzerlerindeki büyük baskıyı Türkiye Kupası'nı alarak attıklarını ifade eden Havutçu, "Duygularımı belli eden biri değilim belki ama çok sevindim. Biz, bu baskının da üstesinden geleceğiz" yorumunu yaptı.
Bir forvet daha alabiliriz
YENİ transferler konusunda çok detaylı düşünerek karar vereceklerini ifade eden Tayfur Havutçu, Forlan'ın dünyanın en önemli oyuncularından biri olduğunu belirterek şunları söyledi: "İbrahim Akın da bizde daha önce görev aldı. Benim en beğendiğim oyunculardan biri. İbrahim'i kadromda görmeyi istiyorum, bu konuda yönetim ne gerekiyorsa yapacak. Almeida ile Bobo'nun durumları netlik kazanmış değil. Onların durumuna göre yeni bir forvet isteyebiliriz."
FOTOMAÇ
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...