Galatasaraylı taraftarların transfer sürecini merakla takip ettiği Hamit Altıntop konusunda, menaceri Reza Fazeli’den önemli açıklamalar geldi. Radyospor’a konuşan Fazeli, “Galatasaray’la bir görüşme yaptık. Ancak bu görüşmenin ayrıntılarından asla söz etmem. Ortak bir noktada buluşamadık, fakat bu transfer sürecinin tamamen kapandığı anlamına gelmiyor. Temel olarak transfer süreci devam ediyor. Hamit’le yeni bir değerlendirme yapacağız. Fenerbahçe’yle bir transfer müzakeresi içinde olmadık, fakat bazı insanlar beni aradı. Bu hep olan, rutin bir şey. Biliyorsunuz Türk kulüpleri her dönem Hamit’le ilgileniyor” dedi.
‘Yarıştığı kulvar da önemli’
Fazeli, şöyle devam etti: “Hamit bir karar verecek. Vereceği kararda elbette önemli kriterler var. O, Arjen Robben, Wesley Sneijder gibi Avrupa’nın en iyi orta saha oyuncuları arasında yer alıyor. Doğal olarak onun için maddi kriterler kadar, yer aldığı takımın yarışmacı özelliği, yarıştığı kulvarlar, iddialı ve iyi bir projeye sahip bir ekip olması önemlidir. Hamit şu anda tatilde ve 2 hafta içinde kararını verecek.”
fanatik
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...