E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Güneş'in 5 Futbolcuyu Affetmesi Bekleniyor 

bugün, Trabzonspor'la resmi sözleşme imzalayacak olan Teknik direktör Şenol Güneş'e de bir bayram hediyesi veren bordo - mavili futbolcular, yönetimden dinlendirilen 5 arkadaşlarının affedilmesini talep etti. Şenol Güneş'in de bu yönde bir talebi olacağı için yönetimin 5 futbolcuyu yarın resmen affetmesi bekleniyor.

1.12.2009 - 12:40
Güneş in 5 Futbolcuyu Affetmesi Bekleniyor

Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında Eskişehirspor'u, dinlendirilen Song, Sylva, Gökhan, Egemen, Engin ve sakatlıkları bulunan Tayfun, Zafer Yelen ile Yattara'dan yoksun çıktığı maçta 2 - 1'le mağlup eden Trabzonspor'da geçmiş unutuldu. Ligde yeni bir sayfa açan bordo - mavili kulüple yarın 3.5 yıllık sözleşme imzalayacak olan Teknik Direktör Şenol Güneş'te bu galibiyetle moral buldu. Hafta içerisinde takımı hazırlayan eski öğrencisi Ünal Karaman'ı maç sonrası arayarak tebrik ettiği öğrenilen Güneş'in, yarın düzenlenecek basın toplantısında çok önemli konularda açıklama yapması bekleniyor. Bu arada Şenol Güneş geldikten sonra yetki ve sorumlulukları ne olacağı merakla beklenen Sportif Direktör Ünal Karaman, bunun kendisi için asla sorun olmayacağını söyledi. Karaman, Trabzonspor'un başarısının önemli olduğunu ifade ederek, "Bir galibiyetin şehirde neleri değiştirdiğini çok iyi gördük. İnşallah Şenol hocayla çok daha önemli galibiyetler elde edeceğiz" dedi. Karaman, Şenol Güneş geldikten sonra kendi görev sorumluluklarının daha net ortaya çıkacağını söyledi.

5 FUTBOLCU YARIN AFFEDİLEBİLİR!

Bu arada Eskişehirspor maçını 2 - 1 kazanan bordo- mavili futbolcular maç sonu düzenlenen basın toplantısında, "Bu galibiyeti 5 arkadaşımıza armağan ediyoruz" diyerek yönetime mesaj gönderdi. Geçtiğimiz hafta kaybedilen Kasımpaşa maçı sonrası dinlendirilen 5 takım arkadaşlarının affedilmesini talep eden futbolcular, soyuna odasında bu isteklerini Sportif Direktör Ünal Karaman'a da iletti. Futbolculara kendilerinin de böyle bir düşüncelerinin olduğunu söyleyen Karaman, oyuncularını soyunma odasında tek tek tebrik etti. Bu arada Şenol Güneş'in de Başkan Sadri Şener'le konuşup, 'Affedilmelerini isteyeceğim' dediği Song, Egemen, Sylva, Engin ve Gökhan'ın yarın resmen affedilmesi ve takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor.

HACISALİHOĞLU: "HOCAMIZ YARIN TAKIMIN BAŞINDA SAHADA OLACAK"

Bordo - mavili takımın Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, galibiyete çok ihtiyaç duydukları bir anda kazandıklarını belirterek, "Kazanmayı çok istiyorduk ve bunu başardık. Şenol hoca, Salı günü takımın başında sahada olacak. Veda görüşmelerini tamamlayıp buraya geliyor. Başarılı olacağına kesinlikle inanıyoruz. Kendisi gelir gelmez, 5 futbolcunun affedilmesi için başkanımızla bir görüşme yapacak. Başkanımızın da bu konuda anlayışlı davranacağına inanıyorum" diye konuştu.

YENER: "ÇIKIŞIMIZIN DEVAM EDECEĞİNE İNANIYORUM"

Genel Sekreter Hasan Yener ise, Eskişehirspor karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, "Yedekten oyuna giren arkadaşlarımız da dahil olmak üzere bütün oyuncular büyük özveriyle mücadele etti. Herkes bütün kapasitesini sahaya koydu. Özellikle 2 - 0'dan sonra çok rahatlamış ve oyunun kontrolünü elimize almıştık. Ardından da yediğimiz golden sonra bir stres yaşadık. Ama önemli olan üç puanı almaktı. İnşallah bu üç puan, bundan sonraki üç puanların müjdecisi olur. Ben çıkışımızın ilerleyen haftalarda da devam edeceğine inanıyorum. Trabzon şehri bir bütün olursa ve yeni hocamızda Salı günü göreve başladığında arkasında durursa, başarının daha kolay yakalanacağı inancını taşıyorum" şeklinde konuştu.

TJİKUZU: "BROOS MAÇI İZLEMİŞ MİDİR?"

Bordo - mavili takımda, Hepatit - B tedavisi görmesine karşın büyük bir özveri göstererek Eskişehirspor maçının bitimine 15 dakika kala oyuna giren ve sergilediği performansla dikkat çeken Razundara Tjikuzu, maç sonunda soyunma odasında arkadaşlarına, "Broos maçı izlemiş midir?" diye sordu. Broos'un milli takım kampı için gittiği ülkesinden geç geldiği gerekçesiyle 60 bin TL para cezası çarptırılmasına karşın, 10 hafta boyunca kadroya dahi almadığı Tjikuzu, bir dönem Trabzonspor'dan ayrılmayı dahi düşünmüştü. Ancak Sportif Direktör Ünal Karaman'ın, "Senin yeteneklerine inanıyorum. Sen kendini hazır tut" diyerek motive ettiği Namibyalı oyuncu, Eskişehirspor maçında da Karaman'ın isteğiyle hasta olmasına karşın18 kişilik kadroya girdi. Eskişehir'in oyunu Trabzonspor yarı alanına yıktığı dakikalarda da yine Karaman'ın isteğini kırmayan Tjikuzu, hasta hasta oyuna girdi ve sergilediği performansla büyük alkış aldı. Broos'la yıldızı bir türlü barışmayan Tjikuzu'nun Şenol Güneş'in takımın başına gelmesinin ardından yeniden formasına kavuşması bekleniyor.

"GÜNEŞ DOĞARKEN, FIRTINA KOPTU"

Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler Eskişehirspor galibiyetine geniş yer ayırdı. Karadeniz gazetesi, "Trabzon'da Güneş açıyor!" ve "Nefes" başlıklarını atarken, Taka Gazetesi; "Güneş doğarken, fırtına koptu" ve "Her şey seninle güzel" manşetlerini kullandı. İlkhaber Gazetesi; "Esti de yüzümüzü güldürdü" ve "Bayram hediyesi" başlıklarıyla Eskişehirspor galibiyetini okuyucularına aktarırken, Günebakış Gazetesi, "Güneş'i selamladılar" ve "Diriliş" manşetlerini kullandı. Kuzey Ekspres gazetesi ise; "İnandılar ve kazandılar" başlığını attı.

YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
ikoncan 27 Kasım 2009 Cuma 11:24

Esas Türk Milleti sizlerin oynadığı oyunlarla bizleri nasıl "kafes"lemeye çalıştığınızı biliyor. Yemezler.

Yorumu oyla      18      10  
KAFES = MODERN DERSİM 27 Kasım 2009 Cuma 10:29

Bart. bile farkında.. Tek farkında olmayanlar: 1. CEHEPE 2. İstanbul Baro Yönetimi 3. Bu sitede yorum yapan yandaşları.. Hala avukatlığa devam mı? Hala Dersim'i(katliamları) savunmaya devam mı?

Yorumu oyla      18      10  
Gürbüz Yörük 27 Kasım 2009 Cuma 10:22

ABD, AB, Kilise ve de TARAF Planın ne olduğunu tahmin etmek zor değil.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kzaım Fener Bahçe'ye Yalan Söylemiş
Fenerbahçe Kulübü, trafik kazası geçiren futbolcusu Kazım'a “olay akşamı ...
Şenol Güneş’e Coşkulu Karşılama
Güney Kore’nin FC Seul Kulübü ile sözleşmesi sona eren ve Trabzonspor ...
Fenerbahçe, Hollanda’ya Gitti
Fenerbahçe Futbol Takımı, UEFA Avrupa Ligi (H) Grubu’nda Twente ile yarın ...
 
Denizli: 30. Haftada Bu İş Biter
Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bu sezon 30. haftada şampiyonluğu ...
Minderden 6 Altın 2 Gümüş Geldi
Fransa'nın Nice kentinde düzenlenen Uluslararası Serbest ve Grekoromen ...
Platini: Sahada Video Olmaz
UEFA Başkanı Michel Platini, futbolda video teknolojisinin kullanılıp ...
 
Aslan Yara Sarıyor
Manisa beraberliğinin ardından Bursaspor’a mağlup olup 2 haftada 5 puan ...
12. Adam Yetmedi!
Sarı-Lacivertli takımın Şükrü Saracoğlu Stadı’na hareketinden önce Samandıra’da ...
Fener'e Paşa Tokadı
Süper Lig'de lider durumdabulunan Fenerbahçe, Beşiktaş’ın ardından Kasımpaşa’ya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
beşiktaş
fransa
Recep Tayyip Erdoğan
İstihdam
Microsoft
Carlos Arroyo
Galaxy A
Çankırı
Küçük çekmece