E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Galatasaray’ın 227. Avrupa Sınavı Yarın 

UEFA Avrupa Ligi (F) Grubu ikinci maçında yarın Avusturya’nın Sturm Graz takımını konuk edecek Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 227. maçına çıkacak.

30.09.2009 - 12:20
Galatasaray’ın 227. Avrupa Sınavı Yarın

Sarı kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi’nde 133, adı UEFA Kupası’ndan UEFA Avrupa Ligi’ne çevrilen bu organizasyonda 60, Avrupa Kupa Galipleri Kupası’nda 32 ve Avrupa Süper Kupa’da da 1 kez olmak üzere, toplam 226 maç oynadı.
     Avrupa kupaları tarihindeki en başarılı Türk ekibi olan ve UEFA Kupası ile UEFA Süper Kupası’nı müzesinde bulunduran Galatasaray, 226 maçta 86 galibiyet ve 83 yenilgi alırken, 57 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.
     Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 313 gol göndermeyi başaran "Cim Bom", kalesinde ise 325 gol gördü.

YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Turgut Bey 25 Eylül 2009 Cuma 11:25

Daha birde adam yerine konup bunlarla bir masaya oturulacak,bunlar ancak böyle kavga düsmanlik katletme hevesi ile yasadkca biz birakin herseyi kabullenmek Türkiyeyi de versek bunlar dünya bizim diye bahane arayip insanligi silmeye kalkarlar düsünce ve yasam tarzlari ta tas devriminden kalma düsman vari yasamlari var.

Yorumu oyla      18      10  
Görgü Tanığı 25 Eylül 2009 Cuma 10:27

Tarihi çarpırtmalar bir işe yaramayacak. Türkiye Devletinin olayı hafife alması üzerine parayla binlerce yalanlarla dolu kitaplar yazdırdılar. Filimler çektirdiler. Siyasileri rüşvetle yanlarına çekmeye çalıştılar. Ermenistan Taşnakyanları, katilleri iftirayı bıarakıp halkların kardeşliğini savunmadıkça Türkiye halkı Ermeni canilerin yaptıkları soykırımı asla unutmayacak. Kin duayanların kinleri kin duyulan halkın kinini daha da arttırır. Komik dava ve yalanları bırakıp önce yaptıkları katliamların, soykırımın hesabını vermeliler. Öldürüldüğü iddia edilen insanların çoğu sözde isim ve din değiştirmiştir. Duruma bir de bu pencereden baksınlar. Katliam yapmayan Ermeni kardeşlerimiz dün olduğu gibi bugün de Müslümanlarla bir arada mertçe yaşıyorlar ama ya katliam yapıp da göç etmeyip kimlik değiştirenler, onları iftiracıların iddia ettikleri sayıya katmalılar.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Filenin Süper Sultanları
26. Avrupa Bayanlar Voleybol Şampiyonası'nda Play-off'lara iyi bir başlangıç ...
Haydi Kartal
Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş, B Grubu'nda bu akşam Rusya'nın CSKA Moskova takımına konuk olacak.
Ahmet Gökçek İstifa Etmiyor
Ankaragücü Kulübü başkanlığına seçilen Ahmet Gökçek, genel kurul evraklarını ...
 
Sofuoğlu Bir İlke İmza Attı
Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, elde ettiği 14 birincilikle Dünya Supersport ...
Fenerbahçe’ye Aragones Müjdesi
FIFA, F.Bahçe’nin eski teknik direktörü Aragones’in istediği 4 milyon ...
İşte FIFA'nın Aragones Kararı
FIFA, Luis Aragones'in Fenerbahçe'den istediği 4 milyon 200 bin euroluk ...
 
BJK Kulübü:"Ernst’e Ekstra Ödeme Yok"
Beşiktaş Kulübü, bugün bazı basın organlarında, Alman futbolcu Ernst ile ...
2008-2009 Sezonunda En Çok Para Kazanan Kulüpler
UEFA’nın düzenlediği organizasyonlarda 2008-2009 sezonunda en çok para ...
Rijkaard’dan Takım Ruhu Vurgusu
Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, başarılı olabilmek için takım ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fenerbahçe
Haber
MERSİN
big ben
Murat Yıldırım
konuk oyuncu
hdp
Abdullah Öcalan
Özbekistan