Kadınlar Voleybolu'nda CEV; Galatasaray'ı sevindiren Fenerbahçe'yi ise şok eden bir karar aldı. Voleybolda Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne Fenerbahçe'nin yerine Galatasaray dahil edildi.
CEV, Şampiyonlar Ligi'ne katılacak 3. Türk takımını belirleyecek Wild Card'ı Galatasaray'a verdi! Bu kararla birlikte Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Fenerbahçe kupanın dışında kaldı
Gelecek sezon Voleybol Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde (CEV) Fenerbahçe'nin yerine Galatasaray yer alacak. CEV, wild card'ı önümüzdeki sezon için Galatasaray'a verdi.
Bu gelişmenin ardından Eczacıbaşı, Vakıfbank ve Galatasaray, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alacak.
İŞTE O LİSTE
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
|
|||||
|
Bunlar da ilginizi çekebilir...