E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Epstein dosyasından ABD Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack da çıktı 

ABD'de Demokrat Parti vekilleri pedofili milyarder Jeffrey Epstein’ın attığı mailleri ortaya çıkardı. Epstein ile ABD Başkanı Donald Trump'ın mailleri gündem olurken, ABD Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack'ın da Epstein'in mail listesinde olduğu ortaya çıktı.

13.11.2025 - 11:52
Epstein dosyasından ABD Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack da çıktı

ABD'de Epstein dosyası yeniden gündemde. ABD Başkanı Donald Trump ile Jeffrey Epstein arasındaki mailler, Demokrat Parti vekilleri tarafından paylaşıldı.

Vekillerin paylaştığı ve gündemi sarsan maillerde ABD Türkiye Büyükelçisi Tom Barrack'ın da olduğu öğrenildi.

"ÇOCUKLA FOTOĞRAFINI GÖNDER, BENİ GÜLÜMSET"

Epstein ile Barrack'ın 9 Mart 2016'da mail üzerinden haberleştiği ve Epstein'ın "Çocukla fotoğrafını gönder, beni gülümset" yazdığı görüldü.

EPSTEİN OLAYI

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan Epstein, tutuklu olduğu New York Manhattan Metropolitan Merkez Hapishanesi'ndeki hücresinde 10 Ağustos 2019'da ölü bulunmuştu.

Açıklanan Epstein dava dosyalarında Prens Andrew, ABD Başkanı Donald Trump, eski ABD Başkanı Bill Clinton, eski İsrail Başbakanı Ehud Barak, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore, aktör Kevin Spacey, şarkıcı Michael Jackson, illüzyonist David Copperfield, avukat Alan Dershowitz ve eski New Mexico Valisi Bill Richardson gibi ünlü isimler yer almıştı.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) da ABD Adalet Bakanlığı ile incelemesi sonucunda ünlü isimlerden oluşan "müşteri listesi"nin tutulduğuna dair herhangi bir kanıta ulaşılamadığı, aralarında hükümet yetkilileri, ünlüler ve iş insanlarının da bulunduğu kişilerin suçuna ortak olduğu gerekçesiyle örtbas amacıyla öldürüldüğü öne sürülen Epstein'in ise aslında hücresinde intihar ettiği sonucuna varıldığı açıklanmıştı.

ABD'li gazeteci Tucker Carlson da Epstein'in, "İsrail için çalıştığını, başkent Washington'da herkesin aynı şekilde düşündüğünü ancak açıkça söylenemediğini" iddia etmişti.

Wall Street Journal (WSJ) gazetesi ise Epstein'in kız arkadaşı Ghislaine Maxwell'in, Epstein'ın 50'nci doğum günü vesilesiyle tanıdıklarından ona yönelik mektup yazmasını istediğini, bunlardan birinin de Trump'a ait olduğunu öne sürmüştü.

ETİKETLER:
epstein , epstein davası , tom barrack ,
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İsrail yine ateşkese uymadı: Gazze’de 4 Filistinli daha katledildi
10 Ekim’de yürürlüğe giren ateşkese rağmen İsrail ordusu, Gazze Şeridi’nde 4 Filistinliyi öldürdü.
O paralar tedavülden kaldırıldı
ABD'de 230 yılı aşkın süredir dolaşımda olan en küçük madeni para 1 sentin üretimi durduruldu.
ABD'de hükümet kararı
ABD Başkanı Donald Trump'ın, Kongre'de kabul edilen federal hükümetin ...
 
Falcıdan 46 milyon dolarlık vurgun
Avustralya'da 46 milyon dolarlık dolandırıcılık soruşturmasında, kendisini ...
ABD'den Gazze yalanlaması
Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, ABD'nin Gazze'de geçici bir askeri ...
Zikim Sınır Kapısı açılıyor
Birleşmiş Milletler, İsrail'in Gazze'nin kuzeyindeki Zikim Sınır Kapısı'nı ...
 
Donald Trump'tan Ahmed Şara'ya garip soru: Kaç eşin var?
ABD Başkanı Trump ile Suriye Cumhurbaşkanı Şara’nın Beyaz Saray’daki ilk ...
Trump'ın Şara'ya sorusu gündeme böyle düştü
Beyaz Saray'da 10 Kasım'da bir araya gelen ABD Başkanı Donald Trump ile ...
Tayland, ateşkesin askıya alınmasıyla Kamboçya'ya saldırdı
Tayland, Kamboçya ile imzaladığı barış anlaşmasını süresiz olarak askıya ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
Gençlerbirliği
Haber
fransa
Kızılyıldız
Dilma Rousseff
film
Abdullah Ercan
Kırgızistan
İtalya