AK Parti’den ihraç edilen Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, şu sıralarda Ergenekon soruşturması kapsamında her yerde aranıyor. Peki Turhan Çömez, nasıl oldu da Ergenekon listesine girdi?
GÜLER KÖMÜRCÜ'YLE SAMİMİ FOTOĞRAFLAR
Şu anda İngiltere'de bulunan ve ülkeye girer girmez gözaltına alınacak olan Çömez'in başını Akşam Gazetesi yazarı Güler Kömürcü ile olan samimi fotoğrafları yaktı. Bilindiği gibi Kömürcü daha önce Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı.
FOTOĞRAF SAVCILARIN ELİNDE
Postmedya tarafından yayınlanan bu fotoğraflar, soruşturmayı yürüten savcıların eline de geçti. Muhtemelen Çömez ile Güler Kömürcü’nün farklı zamanlarda yaptıkları telefon konuşmaları da dinlemeye takılmış olacak ki, hemen adı listeye dahil edildi.
KÖMÜRCÜ'NÜN KAYNAĞI ÇÖMEZ Mİ?
Kulislerde, Güler Kömürcü'nün AK Parti içindeki haber kaynağının Turhan Çömez olduğu, hatta ilişkilerinin ileri samimiyet düzeyinde olduğu konuşuluyordu.
Çünkü Güler Kömürcü’nün Ergenekon soruşturması kapsamında gözaltına alınıp tutuklanan ve halen cezaevinde bulunan Veli Küçük ile yakın bağlantısı olduğuna ilişkin pek çok belgenin de soruşturmayı yürüten savcıların elinde olduğu biliniyor.
İŞTE O FOTOĞRAFLAR
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...