İsveç’in başkenti Stockholm’de Astrid Lindgren’s adlı çocuk hastanesinde çalışanlar, çıplak pozlar vererek ‘seksi bir takvim’ hazırladı. 100 adet basılan takvimin basında yer bulması üzerine hastaneye tepki yağıyor.
Russia Today’in haberine göre, çalışanlar takvimi bir hayır kurumuna para yardımında bulunmak amacıyla oluşturduklarını belirtirken, takvimlerin çalışanların aileleri ve arkadaşları için basıldığı ifade edildi. Fotoğrafların Dagens Nyheter gazetesinde yayımlanmasının ardından konu hakkında açıklamada bulunan hastane müdürü Svante Norgren, “Bu açıkça uygunsuz ve çok zayıf muhakeme gücünün göstergesi” ifadesini kullandı. Norgren, benzer bir durumun tekrarlanmaması amacıyla hastane çalışanlarıyla konuşacağını da sözlerine ekledi.
Hastanenin internet sitesinde ise, “Davranış dikkatsizce ve hastane yönetimi durumu çok ciddiye alıyor” açıklaması yapıldı.
radikal
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...