E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Çıplak Ayakla Düşüyordu 

ZONGULDAK’ın Ereğli İlçesi’nde düzenlenen ’Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali’nde sahneye çıkan Bülent Ersoy, konser sırasında ayakkabılarını çıkardı. Ersoy, konserinin son bölümde bastıran yağmur nedeniyle sahneden çıplak ayaklarıyla inerken düşme tehlikesi geçirdi.

9.07.2012 - 11:15
Çıplak Ayakla Düşüyordu

Festivalin son gününde önce Hande Yener, sahneye çıktı. Yener, sevilen şarkılarıyla hayranlarını coştururken, dansçılarıyla sergilediği dans şovuyla da beğeni topladı. Hande Yener, alanı dolduran binlerce kişinin alkışları eşliğinde konserini bitirdi.

Ardından ünlü sanatçı Orhan Gencebay, festival kapsamında verilen, ’Sevgi Barış Dostluk Ödülü’nü almak üzere sahneye çıktı. Gencebay, Ereğli Belediye Başkanı CHP’li Halil Posbıyık’ın elinden ödülünü öperek aldı. Hayranlarının isteği üzerine, ’Batsın Bu Dünya’ şarkısını da söyleyen Gencebay, coşkulu alkışlarla sahneden indi.

Gecenin sonunda Bülent Ersoy sahneye çıktı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sanatçıya sahneye çıkarken alanda 650 bin kişinin kendisini izleyeceğini söyledi. Hayranlarının büyük sevgi gösterileri eşliğinde konserine başlayan Ersoy, Ereğli’ye gelirken şoförünün yolu karıştırdığını ve dağ yoluna girdiklerini belirterek, "Ya orada birileri önümüze çıksaydı. Ne yapardık biz? Yani az daha buraya gelemiyorduk" dedi. Konser sırasında ayakkabılarını çıkarıp dans eden sanatçı, bir ara da bir hayranını sahneye alarak dans ettirdi.

Ersoy, gecenin sonlarına doğru bastıran yağmura rağmen konserini sürdürdü. "Rahmet yağıyor, ama ben gitmiyorum" diyerek konsere devam eden Bülent Ersoy, yağmurun şiddetini artırmasıyla binlerce kişiyi selamlayarak sahneden indi. Yağmurda çıplak ayaklarıyla sahneden inerken zor durumda kalan sanatçı, bir ara ayaklarının elbisesine takılması nedeniyle düşme tehlikesi de geçirdi. Görevlilerin yardımıyla minibüsüne binen sanatçı, alandan ayrıldı. Festival, havai fişek gösterileriyle sona erdi.

HÜRRİYET

 

YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
Misafir 9 Temmuz 2012 Pazartesi 12:21

Aman ne mühim bi olay,B,Ersoy vatanı kurtardı.Belediye başkanı da bi acaip ,demek ki herkes halinden memnun memlekette işler yolunda sıkıntısı olan insanlar binlerce kişi hoplamaya zıplamaya gidemez içinden gelmez.

Yorumu oyla      18      10  
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fehmi Koru'dan Turktime'a Müthiş Açıklamalar

(TURKTİME-ERSİN TOKGÖZ) - İşte gündelik hayatından ...

Can Bonomo Korkuttu
23 yaşındaki genç şarkıcı, konser için gittiği Çeşme'de şeker komasına ...
Her Şey Çok Berrak!
Geçen hafta Çağatay Ulusoy'la gece yarısı şezlongda görüntülenen Berrak ...
 
Twitter'da Son Rezalet
Ünlü TV yıldızı, "Bu kızla yattım" diyerek sevgilisinin fotoğraflarını yayınladı
Burada Estetik Değil Doğallık Kazanıyor
Miss Exclusive of The World yarışmasının üçüncüsü yarın Çeşme’de yapılacak. ...
Bu da mı Kardeş?
Tarkan’ın Bodrum’da verdiği konser, yeni bir aşka zemin hazırladı
 
İbrahim Tatlıses'ten Radikal Karar
İbrahim Tatlıses, 'Ayşe&Alişan ' programına ilginç açıklamalar yaptı. ...
Photoshop Rezaleti
Victoria's Secret yeni plaj ürünlerini tanıtırken büyük bir photoshop skandalına imza attı
Kenan Sonunda Muradına Eriyor
Aşkları ile magazin gündemine oturan popçu Kenan Doğulu ve oyuncu Beren ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
borsa istanbul
İran
eyfel kulesi
Afganistan
Ayşe Ersöz
mülteci
Barack Obama
Fatih Erbakan
terör örgütü