E-posta :
  Şifre :
    ► Üye olmak istiyorum
    ► Şifremi Unuttum

Cimbom Harekete Geçti Q7 Aslan`ın Radarında!

Beşiktaş'ta bileti kesilen Quaresma, Galatasaray'ın radarında... Amrabat'a 7.5 milyon Euro teklif eden Cim Bom, çok daha uygun maliyetlerle bu transferi bitirip, dünya yıldızına Sarı-Kırmızılı formayı giydirmek için pusuda.

4.07.2012 - 09:05
Cimbom Harekete Geçti

Transferde Dany ve Umut Bulut gibi iki önemli oyuncuyla anlaşan Galatasaray’ın gündemine flaş bir isim daha girdi. 7.5 milyon Euro önerdiği Amrabat’ın transferini bitiremeyen Sarı-Kırmızılılar, Ricardo Quaresma’yı listeye aldı. Beşiktaş’ın yeni hocası Samet Aybaba’nın, “Kamp kadrosunda yer almayabilir” sözleriyle kapıyı gösterdiği Portekizli’nin Cim Bom’a önerildiği ortaya çıktı. 

‘Problemli’ olarak kabul edilen Amrabat tartışıldığında, “Benim için sorunlu oyuncu yoktur. Burası Galatasaray, her futbolcuyla çalışırım, hepsinden de istediğim verimi alırım” diyen Terim’in, Quaresma’ya da aynı bakış açısıyla yaklaşması bekleniyor. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Q7’nin menacerlerinden gelecek olan teklif paketini İmparator ile paylaşacağı, şartların astronomik boyutlara ulaşmaması halinde yıldız futbolcunun 2012-2013’te Arena’da parlayacağı öğrenildi. Şu an ülkesi Portekiz’de tatilde olan Quaresma ile Beşiktaş Yönetimi’nin yapacağı kritik görüşmenin hafta başında gerçekleşmesi, sonra da Galatasaray işinin tam anlamıyla netleşmesi planlanıyor.

Cim Bom’a gelebilir çünkü...

Beşiktaş’ta hem mutsuz hem de istenmeyen adam haline gelen Quaresma’ya şu ana kadar sadece bazı Rus, Arap ve Portekiz takımlarının ilgi gösterdiği biliniyor. Ancak Galatasaray, yıldız futbolcu için çok daha cazip. Piyasasını bitirmemek için Rus ve Arap dünyasına sıcak bakmayan Q7’ye ülkesinden gelen teklifler de özellikle ekonomik açıdan Türkiye’de kazandığı paraların hayli altında. Parasal koşulları ve Devler Ligi gibi büyük bir artı göz önüne alınırsa Quaresma’nın Sarı-Kırmızılılar’a ‘evet’ demesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

fanatik

YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.
Üye girişi yapmadınız. Misafir olarak yorum ekleyebilirsiniz. Üye olmak için tıklayın.
  Yorumcuların dikkatine…

İmlası çok bozuk,
Büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen,

yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.

Bu haber henüz yorumlanmamış...

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Emre`den Çarpıcı Sözler:
Atletico Madrid'e transfer olan Emre Belözoğlu çarpıcı sözler sarfetti. ...
Ünlü Ağır Ceza Hakimi Dilek:
tv8’de Erkan Tan’ın konuğu Ağır Ceza Avukatı Nedim Dilek konuk oldu. Dilek; ...
Sadri Şener Açıkladı:
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener 'Hukuken 2010-2011 yılının şampiyonu Trabzonspor'dur.
 
Asbaşkan Açıkladı:
Fenerbahçe'ye ikinci müjdeli haberi UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik verdi
Trabzonspor'da Beraat Sevinci:
Şike davasında Trabzonspor'un tamamen beraat etmesi, hem yönetimde hem ...
Beklenen Ayrılık:
Beşiktaş ücretinde indirim istediği tecrübeli savunmacıyla anlaşamayınca ...
 
Sevinçle Karşılıyoruz!
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, futbolda şike iddialarına ilişkin ...
Futbolda Şike Davası
''futbolda şike'' iddialarına ilişkin davada yargılanan Olgun Peker'e, ...
Beşiktaş Koch İle Yollarını Ayırdı!
Beşiktaş, teknik direktör Samet Aybaba'nın ekibinde düşünmediği antrenör ...
 
SOSYAL MEDYADA TAKİP ET
FACEBOOK'TA TURKTIME
TWITTER'DA TURKTIME
 
KATEGORİLER
FOTO GALERİ
VİDEO GALERİ
ETİKETLER
  •KÜNYE
  •İLETİŞİM
  •REKLAM
 
 
  •Güncel
  •Siyaset
  •Dünya
  •Medya
  •Magazin
  •Spor
  •Kültür
  •Sağlık
  •Ekonomi
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Dünya
  •Spor
  •Kültür
  •Ekonomi
  •Sağlık
  •Medya
  •Siyaset
  •Güncel
  •Aktüel
fenerbahçe
konya
Ukrayna
Cüneyt Çakır
sınav stresi
Milwaukee Bucks
Binyamin Netanyahu
ROMA
zorlu psm