Türk Telekom'daki grev karanın ardından gündeme gelen sabotaj iddialarına Bursa'da bir yenisi daha eklendi. Türkiye genelinde sık sık kabloların kesilmesi nedeniyle binlerce telefon ve internet abonesi vatandaş mağdur oluyor. Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesi Yeni Karaman Mahallesi'ndeki 75 nolu, Bağlarbaşı Mahallesi Nene Hatun Caddesi üzerindeki 210 ve 218 nolu saha dolapları ise İstiklal Mahallesi'ndeki 40 nolu saha dolabındaki kablolar kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Türk Telekom yetkilileri, kesilen kablolar nedeniyle bölgede yaklaşık bin 500 telefon abonesiyle 300 ADSL abonesinin etkilendiğini söylediler.
Telekom yetkilileri, kabloların onarımı sırasında görevlilerin sendika tarafından engellendiğini öne sürdü. Bölgedeki arızanın giderilmesi için ekiplerin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
Cihan
Yorumcuların dikkatine… • İmlası çok bozuk, • Büyük harfle yazılan, • Habere değil yorumculara yönelik, • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan, • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren, • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen, yorumlar KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR. |
Bunlar da ilginizi çekebilir...